Sayfa 849/1002 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,785 - 6,792 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Eic in grafigine bir bak
    bakmıştım , ben biraz da artık bu piyasadan çıkmak istiyorum , 3 yıldır fazlaca yoruldum.

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    bakmıştım , ben biraz da artık bu piyasadan çıkmak istiyorum , 3 yıldır fazlaca yoruldum.
    Buraya giris var cikis yok
    Sadece ara verilir
    😀

3. Tunç Şatıroğlu , bu gece ki videosunda ABD borsalarından başlayacak bir derin düzeltme bekliyormuş. VİX endeksine dayanıyor görüşü. 15 Aralık gecesi FED kararlarıyla borsaların yönü netleşir, o zamana kadar düzeltmesini yapar diyor. Dolayısıyla Yabancı hisse yoğunluklu olan fonlar negatif etkilenecektir. Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    petrol ve abd 10y kritik seviyelerde , asagilari kriz fiyatlaması , parayı korumak adına (- olmasın ) tahvil vs ye park edebilirim
    Abd tahvil faizlerinin arttırılması beklentisi varken tam tersi oranların düşme sebebini bir türlü anlayamıyorum. Bilen varsa aydınlatabilir mi.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Tunç Şatıroğlu , bu gece ki videosunda ABD borsalarından başlayacak bir derin düzeltme bekliyormuş. VİX endeksine dayanıyor görüşü. 15 Aralık gecesi FED kararlarıyla borsaların yönü netleşir, o zamana kadar düzeltmesini yapar diyor. Dolayısıyla Yabancı hisse yoğunluklu olan fonlar negatif etkilenecektir. Yatırım tavsiyesi değildir.
    15 inenkadar perisan oluruz , bizi kur bile kurtarmaz

neyin fiyatlandigi bilinmiyor , teknoloji hisseleri tepetaklak , face -20 , ne alaka ise .

fed diyordu ya ben tabela bakmam , gerçeklere bakarım , enflasyon var ve faiz artırmaya gidebilirim

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Onemli olan 14 yada 20 olmasi degil
    Operasyon ne zaman baslayacak onu kestirmek
    Gecen haftalarda gunde yuzde 17 degerlenen dolar bir gunde yuzde 17 de dusurulebilir. Ha satiyorum sattim derken elimizde patlayabilir
    Bilemiyorum
    Yukarida bahsettigim gibi

Onumuzdeki hafta basta nasdak olmak uzere yabanci fonlarimdan arinmaya baslayacagim
    Bir tek aes i tutabilirim
    O da petrolde cikis bekledigim icin
    Dolar dusse dahi petrolun cikisi konsilide edebilir
    Ha petrol daha da duserse bir iki yil ekran kapatirim 😀
    Fitch türkiyenin kredi notunu negatife çevirdi. Böyle bir ortamda doların düşmesi çok zor görünüyor.

https://www.bloomberght.com/fitch-tu...usurdu-2293538

Sayfa 849/1002 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •