-

Originally Posted by
Webster
Eic in grafigine bir bak
bakmıştım , ben biraz da artık bu piyasadan çıkmak istiyorum , 3 yıldır fazlaca yoruldum.
-

Originally Posted by
dell14
bakmıştım , ben biraz da artık bu piyasadan çıkmak istiyorum , 3 yıldır fazlaca yoruldum.
Buraya giris var cikis yok
Sadece ara verilir
😀
-
Tunç Şatıroğlu , bu gece ki videosunda ABD borsalarından başlayacak bir derin düzeltme bekliyormuş. VİX endeksine dayanıyor görüşü. 15 Aralık gecesi FED kararlarıyla borsaların yönü netleşir, o zamana kadar düzeltmesini yapar diyor. Dolayısıyla Yabancı hisse yoğunluklu olan fonlar negatif etkilenecektir. Yatırım tavsiyesi değildir.
-

Originally Posted by
dell14
petrol ve abd 10y kritik seviyelerde , asagilari kriz fiyatlaması , parayı korumak adına (- olmasın ) tahvil vs ye park edebilirim
Abd tahvil faizlerinin arttırılması beklentisi varken tam tersi oranların düşme sebebini bir türlü anlayamıyorum. Bilen varsa aydınlatabilir mi.
-

Originally Posted by
ressam
Tunç Şatıroğlu , bu gece ki videosunda ABD borsalarından başlayacak bir derin düzeltme bekliyormuş. VİX endeksine dayanıyor görüşü. 15 Aralık gecesi FED kararlarıyla borsaların yönü netleşir, o zamana kadar düzeltmesini yapar diyor. Dolayısıyla Yabancı hisse yoğunluklu olan fonlar negatif etkilenecektir. Yatırım tavsiyesi değildir.
15 inenkadar perisan oluruz , bizi kur bile kurtarmaz
-
neyin fiyatlandigi bilinmiyor , teknoloji hisseleri tepetaklak , face -20 , ne alaka ise .
-
fed diyordu ya ben tabela bakmam , gerçeklere bakarım , enflasyon var ve faiz artırmaya gidebilirim
-

Originally Posted by
Webster
Onemli olan 14 yada 20 olmasi degil
Operasyon ne zaman baslayacak onu kestirmek
Gecen haftalarda gunde yuzde 17 degerlenen dolar bir gunde yuzde 17 de dusurulebilir. Ha satiyorum sattim derken elimizde patlayabilir
Bilemiyorum
Yukarida bahsettigim gibi
Onumuzdeki hafta basta nasdak olmak uzere yabanci fonlarimdan arinmaya baslayacagim
Bir tek aes i tutabilirim
O da petrolde cikis bekledigim icin
Dolar dusse dahi petrolun cikisi konsilide edebilir
Ha petrol daha da duserse bir iki yil ekran kapatirim 😀
Fitch türkiyenin kredi notunu negatife çevirdi. Böyle bir ortamda doların düşmesi çok zor görünüyor.
https://www.bloomberght.com/fitch-tu...usurdu-2293538
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri