Sayfa 849/1005 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,785 - 6,792 arası.

Konu: Viop LI

1. Panel üretim maliyetleri ile ilgili bir çalışma. Grafik bilgisini excele aldım.

Yıllık 1000MW panel üretimi son kolonda TL olarak belirttim. Kabaca 6-8 milyar TL maliyet gözüküyor.

Şirketlerin karlılığı pazarlama departmanına bağlı.

https://www.iea.org/data-and-statist...-by-input-2022

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. ABD Enflasyon hesaplayıcısı

10 yılda %30 kadar enflasyon olmuş.

20 yılda %60 kadar enflasyon olmuş.

https://www.bls.gov/data/inflation_calculator.htm

PUTİN'DEN WAGNER İSYANI SONRASI İLK AÇIKLAMA!
    Wagner grubu Belarus'a çekilme kararı alırken, isyanın durulmasının ardından ilk açıklamasını devlet televizyonuna yapan Putin, "Savunma Bakanlığı yetkilileri ile sürekli iletişim halindeyim" mesajını verdi.

Öte yandan Putin, Ukrayna savaşıyla ilgili de açıklama yaptı. Önceliklerinin Ukrayna'daki "harekat" olduğunu ifade eden Putin, "Ukrayna'daki tüm planlarımız gerçekleşecek" dedi.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

4. secbul dolar kaç açtı?
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    secbul dolar kaç açtı?
    25,48 açılış rakamı

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    25,48 açılış rakamı
    Çok sağ olun...secbul da burada ama morali bozuk, altın ve petrol uçacak diye diye kendini yedi bitirdi.
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

7. secbul küsme TL cinsinden altın da petrol de yükselir merak etme kardeşim.

8. Solar panel üreticilerinde bir kaç düzeltme yaptım.

Bir firma daha ekledim videosu var, Gaziantep'de sanırım eski Şölen fabrikasında devreye girmiş ama sitesinde bilgi yok.

http://fellowenerji.com/
    https://www.youtube.com/watch?v=JqyGHKKWnUg
    435 views Jun 6, 2023

Fellow Enerji A.Ş Güneş Hücre ve Güneş Modülü üretmek için Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde 2020 yılında üretime başlamıştır. 20.000 m kurulu alanda 350 çalışanı ile faaliyet göstermekte olan firmamız; 2 yılda Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Kuruluşu listesine girmeyi ve adından söz ettirmeyi başarmıştır. Kendi enerjisini kendi üretebilen fabrikalar ve kendi kendine yeten bir insanlık hayal ediyoruz. Bu hayalle Gazi şehrimizden çıktığımız yola güneşin gücünü de önümüze alarak enerji ihtiyacı olan herkese çözüm üretmek istiyoruz. Doğal kaynaklar bitmeden bizden sonraki nesillere daha güzel bir dünya bırakmak istiyoruz.
    Her zaman en yüksek kaliteyi hedefleyerek sektörde öncü olmak, enerji sektöründe istihdam yaratarak ülke ekonomisine katkı da bulunmak, personelimizin sürekli gelişmesini ve güven içinde mutlu çalışmasını sağlamak için misyon ve vizyonlarımız ışığında ilerleye gitmeye gayret ediyoruz.

2022 ISO 500 ve ikinci 500 listesi henüz yayınlanmamış.

2021 ikinci 500 listesinde NACE kodu 26 olan firmalar.

NACE REV.2
    26 Bilgisayarların, elektronik ve optik ürünlerin imalatı

Sayfa 849/1005 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •