Sayfa 849/1006 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 6,785 - 6,792 arası.

Konu: Viop LXII

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Dediğim yere geldi bir deneyelim..
    11075 altı sakat....

garan yine aşşa aşşa bakıyor.

hulk saçını tarıyor.

bi haller..

2. ereğli +2 iken endeks - ise ben korkarım. ne zaman ereğliyi endeks tutmak için kullansa akşama kadar elbet bir posta büyük mıçıyor

3. Bir arkadaş sormuş sen necisin diye,ben ne sizdenim ne öbür taraftan arafta bir yerdeyim cehennemde olsa bu ülkede.Hep algı hep goy.Gerçekler doğrular yok hiç bir zaman.sözde değil özde, demokrasi,hukuk ,adalet cumhurlyet her zaman.Ben -adalet; her zaman herkes için - yazalı 15 yıl oldu.
    Mevcut anayasayla göre HSYK nın 5 üyesini TBMM si seçiyor.4 yıl önce 5 üye seçildi. Peki muhalif kesim bunların hangi kontenjandan seçildiğini biliyor musunuz.1+1+1+2= 5 .Bir araştırın öyle gelin yanıma,yok yargı böyle yok yargı şöyle algısıyla bu işler olmaz.

mesele özetle şu şekilde: ülkede var olmuş, var olan bütün değerler, maddi ve manevi, misal din, bilim, demokrasi, hukuk, güçler dengesi, eğitim, sanat, hatta lgbt hatta ateizm vb. iktidara hizmet ediyorsa tamam sıkıntı yok o makbuldür.
    Hayır etmiyorsa o değiştirilmeli ona yeni bir form verilmelidir. zinhar... hatalıdır hemen üstüne gidilmeli hemen düzeltilmelidir...

Alıntı Originally Posted by Observer Yazıyı Oku
    mesele özetle şu şekilde: ülkede var olmuş, var olan bütün değerler, maddi ve manevi, misal din, bilim, demokrasi, hukuk, güçler dengesi, eğitim, sanat, hatta lgbt hatta ateizm vb. iktidara hizmet ediyorsa tamam sıkıntı yok o makbuldür.
    Hayır etmiyorsa o değiştirilmeli ona yeni bir form verilmelidir. zinhar... hatalıdır hemen üstüne gidilmeli hemen düzeltilmelidir...
    millet sapır sapır terk ediyor ülkeyi.. bunun siyasetle ilgisi yok.

gelecekten umutları kalmamış gençlerinde orta yaşlarında.

insanlar çocuğunu sokağa bile salamıyor artık.

çöküntü bu çaplı büyük..

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku

çöküntü bu çaplı büyük..

Buna ülkenin yarısının sebebiyet verdiğini, diğer yarısının masum olduğunu mu savunuyorsun?

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    11075 altı sakat....

garan yine aşşa aşşa bakıyor.

hulk saçını tarıyor.

bi haller..
    100 altına gelirse stop 050 tekrar gireriz şimdi 140 geçilirse 220 ye kadar önü açılır..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    100 altına gelirse stop 050 tekrar gireriz şimdi 140 geçilirse 220 ye kadar önü açılır..
    150 ye razıyım başkan. üstü alperin olsun

Sayfa 849/1006 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •