Sayfa 85/776 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 6202 madde; 673 - 680 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1. Arkadaşlar bende 3.36 maliyetle beklemekteyim.sukur ki paranın sadece 6/1 ile girdim.geri kalan aselsanda beklemekteyim.ama daha öncede dediğim gibi ilk çeyrek bilançosu görülmelidir.bize bir resim cizecektir ilerisi için.

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. en yüksek gördüğü yer 3.53

Alıntı Originally Posted by Kurtaran-3 Yazıyı Oku
    Halka arz fiyatı 1,98 en yüksek gördüğü yer 3,37 ikisinin toplamı 5,35 /2 =2,67 ortalamaya gelir.Yani aracı kurumların maliyet ortama fiyatı.Buralardan aşağılara gelirse destek gelebilir.
    Bir topic de hisse toplanıyor mu, uçacakmış, yukarıda asla şu olmadan vermem, spek eline vercem gibi mesajlar yazılıyorsa o hisseden uzak durma vakti gelmiştir

3. Destek mestek kalmamış o zaman. Eğer bu bir yedirme operasyonu ise ki bana öyle geldi yarın tabana kadar yolu var demektir. Öbür türlü artık toparlayıp ağır da olsa yol alması lazım. Ytd

4. Bakınız efendiler buraya yazıyorum gün gelecek halka arz fiyatı değil daha da aşağılarını görecek o zaman bu yazıyı alıntı yapıp tekrar paylaşacağım.

Artık furya şu halka arz et. Sebepsiz yere üşüşsünler,yükselsin. İki gazla sonrası kim kimi öperse.

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

6. Pasta rica etsek iş yatırım mı duman ediyor hisseyi acaba

7. Şimdi adamlar reis damadı sahibi olan trabzon limana gittiler o bakalım kimin elinde bomba olacak

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 85/776 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •