Sayfa 85/466 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 673 - 680 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1. Bİr şirket düşünün bindiği dalı kesen, bir şirket düşünün yatırımcısını üzen,bir şirket düşünün kendi kendine bu kadar zarar veren.Şimdi aklın yolu birdir ben bu şirkete yatırım yaptım hatırı sayılır düzeyde şimdi hatamı ettim düşünüyorum şirket olarak belkide ama biste bakıyorumda herkes aynı durumda hemen hemen
    Şimdi ne yapılacak kendi adıma stop olmadığım için mecbur el mahkum bekliyeceğim amaaaa bunun benim için bir avantajı var para buldukça bu ve belkidedaha aşağılardan alım yapacağım ve kendini beğenmiş bu patrona haddini cumrum kadar bildireceğim....

SOSYAL MEDYADAKİ BAZI ULEMALAR 1,20 LERDEN BAHSEDERLER İŞTE O VAKİT DİĞER PORTFÖYLERİMİ BOZDURUP SENİ KARIM YAPACAM TİRE BİLESİN.

2. Ne demiş atalarımız ayağını sıcak tut kafanı serin düşünme öyle derin derin

3. Bilançoyu inceledim karton kısmı karlı görünüyor özellikle hal yasasında kartona dayalı birşeyler olursa dahada karlı olur..kağıt kısmı ise zarar ediyor ve o kısmın zararından kurtuldu şirket...asıl sıkıntı ise finansal borçlar..onunla ilgili ise bedelli+bedelsiz şeklinde bir sermaye artışı ile kapatılırsa karlılık iyice artar..bu sermaye artışı %80 i patronda olan bir şirket için ayrıca olumluda algılanır..genel kurul önemli mondinin niyeti ne onu anlamak lazım..pahalı ham madde satarak sağmakmı,,elini cebine atarak faiz yükünden kurtulmuş karlı bir şirketmi?
    "Duyduğumuz her şey kanaattir, vak'a değil; gördüğümüz her şey perspektiftir, gerçek değil..."

4. Citi ve iş ten birileri bilanço öncesi girmişler hisseye,,o dönem hisse 2,60 lara kadar yükselmiş,,bilanço yaklaşınca bir kısmını satıp fiyatı düşürmüşler,,bilanço sonrası kalanı da satıp zararına çıkmışlar...Artık Türkiye piyasasından mı çıkmak istemişler, şirketemi güvenmemişler orasını bilmiyoruz..Bakalım bundan sonrasını yönetimin atacağı adımlar ve beklentiler belirleyecek...
    "Duyduğumuz her şey kanaattir, vak'a değil; gördüğümüz her şey perspektiftir, gerçek değil..."

5. ''Şişman Kadın Sahneye Çıkmadan Opera Bitmez''

Her oyunun sonunda mutlaka iyiler kazanır...

Entrika KATOLİK NİKAHINA Devam Ediyor....

6.  Alıntı Originally Posted by gunslinger Yazıyı Oku

Citi ve iş ten birileri bilanço öncesi girmişler hisseye,,o dönem hisse 2,60 lara kadar yükselmiş,,bilanço yaklaşınca bir kısmını satıp fiyatı düşürmüşler,,bilanço sonrası kalanı da satıp zararına çıkmışlar...Artık Türkiye piyasasından mı çıkmak istemişler, şirketemi güvenmemişler orasını bilmiyoruz..Bakalım bundan sonrasını yönetimin atacağı adımlar ve beklentiler belirleyecek...
    Hocam, bu hissede zararına böyle hareketi kimse yapmaz, sahibinden habersiz kuş uçmuyor zaten. Mallar yine Mondi nindir, yükselen trendi döndürmek için ayırdığı bir meblağdır bahsi geçen 2-3 milyon lot. Bu nedenle de oradan ettiği zararı umursamaz şirket, edeceği kazanca oranla çok küçük bir rakamdır.

Şahsi kanaatim bedelli sermaye arttırımı için yapılan bir hazırlık, şirket borsadaki bedele göre belirlenecek bir yüzdeden sermaye arttırımına katılırken insanların bedelliden almadığı/alamadığı hisseleri (çünkü bu piyasada kimde bankada nakit kaldı ki) kendisi aşağıdan alabilmek için bu şekilde bir operasyona gitti. Kendisi de bu sayede en ucuz fiyattan, en az yatırımla şirket %sini arttırabilecek. Ondan soraki hamle de heralde kotton çıkma talebi olur ama o kanımca hemenin işi değil.
    Yatırım tavsiyesi değildir kendimce bir şeyler karalıyorum.

7. Entrika buro tamam anladik katolik nikahi sisman kadin guzel imgeler. Ne yazacagina karisamam tabi de tekrar tekrar ayni seyi yazarak kime ne mesaj veriyorsun bilmiyorum.bak ustteki arkadas ne guzel takaslardan bir fikir cikarmis.sirketin durumuyla ilgili biseyler ogrenmek varsa paylasmak icin giriyorum,katolik nikahi sisman kadin yazip duruyorsun. Tepki cekmekden ve gereksiz polemiklerle sayfalaribdoldurmakdan baska ise yaramiyor bu tur yazilar.

ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Payrıt Yazıyı Oku
    Hocam, bu hissede zararına böyle hareketi kimse yapmaz, sahibinden habersiz kuş uçmuyor zaten. Mallar yine Mondi nindir, yükselen trendi döndürmek için ayırdığı bir meblağdır bahsi geçen 2-3 milyon lot. Bu nedenle de oradan ettiği zararı umursamaz şirket, edeceği kazanca oranla çok küçük bir rakamdır.

Şahsi kanaatim bedelli sermaye arttırımı için yapılan bir hazırlık, şirket borsadaki bedele göre belirlenecek bir yüzdeden sermaye arttırımına katılırken insanların bedelliden almadığı/alamadığı hisseleri (çünkü bu piyasada kimde bankada nakit kaldı ki) kendisi aşağıdan alabilmek için bu şekilde bir operasyona gitti. Kendisi de bu sayede en ucuz fiyattan, en az yatırımla şirket %sini arttırabilecek. Ondan soraki hamle de heralde kotton çıkma talebi olur ama o kanımca hemenin işi değil.
    evet o senaryo en kötü senaryo olur..Bana da o ihtimal daha yüksek geliyo..amaçları sağmak ise halka açık olması işlerine gelmez..olumsuz haber ve bilançolarla fiyat düşürülür...sonrasında bedelli ile yatırımcının bir kısmı kaçırılır katılmayanların malı alınır zaten bu süreçte fiyat hep düşük kaldığı ve 6 aylık fiyat ortalamasıda düşük olduğu için düşük fiyattan çağrı yapılır..inşallah olmaz...

Sayfa 85/466 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •