Sayfa 85/1000 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 673 - 680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Gelişmekte olan piyasalarda merkez bankası en yüksek faizi veren Türkiye...

Bu gece parası en çok değer kaybeden Türkiye...

Anlamı çok açık; faizi yükseltmek ile paranın değeri korunamıyor!!

EMPERYALİST EZBER ÇÖKÜYOR!!

https://twitter.com/yigitbulutt/stat...23370274873347

Bu hala ne diyo yaw...
    Bu twiti yazanla ilgili çok güzel bir espiri yazdım ancak ileri demokrasi ülkesi olduğumuz için sildim...

Sayın Cb.nin dediği gibi;biz bu yola kimlerle çıktık MAALESEF şimdi yanımızda kimler var....

Ha bu arada Boğaziçi li öğrenciler 13 şehit geldiği gün Uludağ da göbek atıyor diyen şeref yoksunu sözde''medya'' malum parti gençlik kolunun çılgın İbiza partisi tadındaki eğlencesine nasıl yer vermiş görelim dedim,sonra güldüm,geçtim...

İlginç işler vesselam...sihir gibi..öylesine şeyler..ytd

S-400'ler konusuna da değinen Akar, "S-400 savunma sistemi, tehdit ve tehlikeye karşı ihtiyaç duyulduğunda kullanılır. Türkiye'ye karşı bir taarruz niyeti yoksa kimseye zararı yok. S-400 meselesi üzerinden ülkemize F-35 başta olmak üzere birtakım kısıtlamalar uygulanması müttefiklik ruhuna uygun değil. ABD çözüm için yazdığımız mektuba yanıt vermeli." ifadelerini kullandı.

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Valla bunlar böyle konuşunca esas dolar o zaman azıyor anlamadılar hala, şu anki kalkış açısı çok sert..birden zavadanak yarın 7.60, üç gün sonra 8 olur...faizi kim arttırdı biz mi arttırdık yaw..

Hala anlayamadılar...sıcak parayla ihya olan ülkelerde dış politikada tam uyum ve ani çıkışlar için hep yüksek döviz rezervi bulundurmak bir gereklilik...en az sıcak paradan nasibini alan ülkelerden biriyiz bu bollukta, niye, belli niyesi..

Yok faizmiş, yok dış güçler iç güçler...işi gücü yalan dolan bunların..elin sıcak parasını senin zannedersen, eyy demeye başlarsan böyle olur..

Naci iyi gidiyordu aslında, ordan Elvan konuştu, Damadın adı geçti, yetti...piyasayı sakinleştirmeleri lazım, ateşe körükle gidiyorlar, lan millet unuttu gitti balık hafızalı, tekrar 128 milyar dolar mevzusunu kendileri gündem yaptı...akıl yok bunlarda..
    Sayın Achiles, bu para bolluğunda bize neden sıcak para girişi dahi olmuyoru açıkladığını düşündüğüm bir teorim var;ben bakkal işletiyorum,işler iyiyken kazandıklarımı bir kenara atmadım,üstelik yabancı para bedava diye bankadan döviz borç aldım onuda yatırıma değil betona,lükse yatırdım,gittim lüks araba aldım,kaza yaptım ,elimde döviz borçla kala-kaldım.

Sonra bulunduğum yerde rekabet arttı,zincir marketler geldi ben ancak veresiye satış yapar oldum ama alıştığım lüksten vaz geçmek istemediğim için bu sefer tefeci ile anlaştım ondan para aldım,bankayı dinlemedim,mali danışmanlara;benim ana alanım ekonomi dedim en son tefeciye çok yüksek faiz önermeme rağmen tefeci dahi para vermek istemedi çünkü adamlar hesapla yaşıyor,senin ve varlıklarının geri ödeme kabiliyetini hesaplıyor,neye el koyarlarsa koysunlar bu saatten sonra bakkal işleten değişmeden ve borç yükü düşmeden yeni para gelmeyecek...

5.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sayın Achiles, bu para bolluğunda bize neden sıcak para girişi dahi olmuyoru açıkladığını düşündüğüm bir teorim var;ben bakkal işletiyorum,işler iyiyken kazandıklarımı bir kenara atmadım,üstelik yabancı para bedava diye bankadan döviz borç aldım onuda yatırıma değil betona,lükse yatırdım,gittim lüks araba aldım,kaza yaptım ,elimde döviz borçla kala-kaldım.

Sonra bulunduğum yerde rekabet arttı,zincir marketler geldi ben ancak veresiye satış yapar oldum ama alıştığım lüksten vaz geçmek istemediğim için bu sefer tefeci ile anlaştım ondan para aldım,bankayı dinlemedim,mali danışmanlara;benim ana alanım ekonomi dedim en son tefeciye çok yüksek faiz önermeme rağmen tefeci dahi para vermek istemedi çünkü adamlar hesapla yaşıyor,senin ve varlıklarının geri ödeme kabiliyetini hesaplıyor,neye el koyarlarsa koysunlar bu saatten sonra bakkal işleten değişmeden ve borç yükü düşmeden yeni para gelmeyecek...
    Vergi icin maliye kaydini actin mi isin biter bu ulkede.

Ne is yaparsan yap.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Şu 6,25’ten yıl sonunda dolar satacak bankanın numarasını bilen var mı ?. Hemen arayıp ayırttıralım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Hangi bankaydı o, HSBC'miydi?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Dolar gayme % - 0.05 gecelik fayizden şu kadar kaybettiniz deyecek, bir tane embesil yokmu?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Valla bu ülkede 'normal' düşünmeyeceksin, hep üç kağıtçı gibi düşüneceksin. Onların 'üstatlarının' dediği gibi (Erbakan), bir şey oluyorsa, bunu yapan biri vardır, kendiliğinden olmaz, izliyoruz işte film izler gibi. Belki kaldırıp bir daha giriş olacak, belki kendilerinden bir şey girecek seçim öncesi, şu telaffuz edilen paralar. Tek bildiğim her halükarda bize girecek. Bu işlere vakıf olan, pariteden malı hamuduyla götürür. E sen ben vakıf olmadığımıza göre. Her oynaklık rant bunlar için.

Sayfa 85/1000 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •