Sayfa 85/149 İlkİlk ... 3575838485868795135 ... SonSon
Arama sonucu : 1192 madde; 673 - 680 arası.

Konu: ANGEN Anatolia Tanı ve Biyoteknoloji Ürünleri Arş. Geliştirme San. ve Tic. A.Ş.

1. Uzun vadeli yatırım mantığını benimsemiş olan bireylerin bile motivasyonu düşük günlerden geçiyoruz. Enflasyon karşısında değer kaybeden tasarruflar psikolojiyi zorlayan ana sebeplerin başında geliyor.

Şirket çarpanları ile sektör liderlerinin değerlemeleri arasında oldukça yüksek ıskonto oluşmuş olsa bile piyasanın olumlu eğilimlerini göremiyoruz. Bu durum piyasanın haklı olduğunu ortaya koymasa da şirket etkileşimleri zayıf bir seviyede seyrediyor.Arz talep dengesinin en kuvvetli ayağı olan şirket yönetiminin katkıları ayrıca bir tartışma konusu olabilir.

Global sektör oyuncularının hangi oranlar ile değerlendiğini aşağıda ifade etmek istiyorum.

Lider Şirketler:

Termo fisher----------Fiyat/Gelir Oranı 29,56

Roche----------Fiyat /Gelir Oranı 20,16

Qiagen----------Fiyat /Gelir Oranı 19,66

Biyo-rad----------Fiyat /Gelir Oranı -

Agilent Tech----------Fiyat /Gelir Oranı 30,76

Merck----------Fiyat /Gelir Oranı 16,78

Tianlong----------Fiyat /Gelir Oranı 30,01

ANGEN----------Fiyat /Gelir Oranı 5,74

Böyle bir tabloyla karşı karşıya olmak ileride kârların düşeceğine inanan bir piyasa bakış olabilir.

Sonuç olarak 10 yıllık geçmişi olan, Anadolu’nun bağrından kopmuş gelmiş bir şirketi asırlık şirketlerle karşılaştırmak da başka bir akıl tutulması olabilir.

"Bilemiyorum Altan bilemiyorum.." :) :)

2. Hisselerde manipülasyon yapılıyor yönetim görmezden geliyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    şirketi hiç arayıp konuşan oldu mu benim ufak bir miktar olduğu için pek önemsemiyorum düştükçe 3 beş lot alıyorum bu fk da bu sektörde bir şirketin burada olmayacağı kesin ama sabır 6 aylık karlar ile rüştünü ispatlasın şirket covid bitti bu tarz şirkket bitti algısına en güzel cevap olur
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

4. ben kendi çapımda topluyorum.tahtacı da ben aldık ça aşağıya çakıyor.tahtada yatırımcı yok benide keklemek istiyor herhalde.ancak ben bu hisse ile erğliyi indeside topluyorum.düşürsün bakalım

5. Takas dağılımında bozulma yok, citibank yabancı ve büyük yerliler almaya devam ediyor. Doların artışı bilançoya olumlu yansıyacak. Dünya çapında pazar payı artırma çalışmaları olumlu devam ediyor. Son canlı yayında Alper Bey covid kit satışlarından azalan miktarların diğer kitlerle doldurulacağını ifade etmişti. Karlılık ve temettü dağıtımı devam ettiği sürece spekülatif fiyat hareketleri bence önemli değil. Kısa vadeciler için ise; yeni halka arz edilen şirketler iyi seçimler değildir tabii ki. Büyüme ve temettü odaklı yatırımcı için sorun yok bence. Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,470
    En sonunda 26 ya geldi uzun düşünen için çok güzel olur inşallah
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,470

8. gün.. altı nahoş..

Sayfa 85/149 İlkİlk ... 3575838485868795135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •