Sayfa 850/996 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,793 - 6,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Olmaz sn ayasofya şimd beğenelim beğenmeyelim akp uzun süre konjonkturun bol paranın sayesinde baya baya halka da para dağıttı.Yardımlar,imar rantları,yapılan dev projelerden yararlananlar vs.Halk yani bizim halk kesinlikle aziz nesinin dediği gibi aptal değil ama maalesef akıllı da değil tek doğru tanım kurnaz olabilir,bizimkiler kişisel 10 liralık menfaat için devlet 1000 lira zarar etse umursamazlar .Şimdi bu yardımlar yetmiyor,kobiler battı,inşaat ve turizm durdu işsizlik facia bunlarla akp başedemez gider.O videolarda aptalca akp yi savunmaya çalışanların en az yarısı bir şekilde sistemden nemalanıyordur.
    İlk olarak halka dağıttı dediğiniz paranın %90'ı parti üyelerine gitti Sn hkm. İkincisi, ben seçimle giden siyasal İslamcı görmedim bugüne kadar. Sayısız usulsüzlük ve kanun dışı uygulamalara karışan, iktidardan düştüğünde kendisine ve çevresine dünyanın davasının açılacağı siyasal İslamcı bir liderin seçimle gittiğini hiç görmedim. Göreceğimi de düşünmüyorum. İstanbul örneğini hiç vermeyin, karşılaştırmak bile abesle iştigal olur.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    İlk olarak halka dağıttı dediğiniz paranın %90'ı parti üyelerine gitti Sn hkm. İkincisi, ben seçimle giden siyasal İslamcı görmedim bugüne kadar. Sayısız usulsüzlük ve kanun dışı uygulamalara karışan, iktidardan düştüğünde kendisine ve çevresine dünyanın davasının açılacağı siyasal İslamcı bir liderin seçimle gittiğini hiç görmedim. Göreceğimi de düşünmüyorum. İstanbul örneğini hiç vermeyin, karşılaştırmak bile abesle iştigal olur.

Erbakan gitti.Hem de aslında seçime bile gerek kalmadan demirel elinden zorla ve usulsüzlük yaparak iktidarı aldı.

3. Bizdeki kaç seçimi atı alan Üsküdari geçti biliyormuyuz. Feto ile ondan olmayan hatta Baykal'ın kızı bile atıldı. Kılıçdaroğlu ne kadar tazminat ödedi bir bak. Devletin tüm kadroları artık nerdeyse biatci. İyi partiyi de bir çözerse çantada keklik. %35 bile 3 seçimi almış belki 4 seçim. Atı alan Üsküdari geçti diyor var mı yapabildiğin bir yer.

4. Demokratik yollarla bu ülkede başkanı Kürtler belirler. Bıçak sırtı bir yapı var.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Erbakan gitti.Hem de aslında seçime bile gerek kalmadan demirel elinden zorla ve usulsüzlük yaparak iktidarı aldı.
    Erbakan dönemindeki Türkiye Cumhuriyeti ile yeni Türkiye (tanım bana ait değildir) aynı mı? Bir de Kaddafi örneği verilmiş. Kaddafi seçimle mi gitti?

Şimdi düşünüyorum da o zamanlar ne kızardım erbakana ,konuşmalarını dinliyorum internetten, valla şimdi o olsa ben ona oy veririm.Tam bir anti emperyalist,ulusal sanayi hamlesine inanan bir adamdı.Uyduruktan da olsa adamın hayali sanayi hamlesiydi,fabrikalar falan açmaktı.Hayali bile güzel,ben şimdi bizim kılıçdaroğlundan falan hiç öyle şeyler duymuyorum.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Demokratik yollarla bu ülkede başkanı Kürtler belirler. Bıçak sırtı bir yapı var.
    1921 anayasası denince HDP balıklama atladı tasarıya. Seçim konusunda sizinle aynı fikirdeyim

8. stepne desteği çektiği zaman otomatik olarak gidiyor. atı alamazlar. üsküdar çok uzak kalır.
    tabi çekecektir.

Sayfa 850/996 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •