İki listede de esamemiz okunmuyor.
Sanırım bugünde kaybettiğimiz için "pisyediliyi Yok say" tuşuna basmış birileri...
Düşenin dostu olmaz imiş : )
Dünkü endex bazında yaklaşık %3 düşüşün üzerine bugünkü kayıp endex bazında % 1,1 .
İki günde etti yaklaşık eksi %4.1
Seriye bağladık maşallah. : )
https://www.youtube.com/watch?v=NIMwsJf0IBM
Niyetli olan forumdaşlarıma hayrlı iftarlar.
Herkese güzel bir haftasonu dilerim.
Saygılar
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Yurtdışında Yükseköğretim Diplomaları Tanıma ve Denklik Yönetmeliğinde değişikliğe gitti. Değişiklikle birlikte getirilen şartların, yurtdışında okumayı oldukça zorlaştırdı.
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı'nın Yurtdışında Diplomaları Tanıma ve Denklik Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına dair Yönetmeliği 15 Mart'ta Resmi Gazete'de yayımlandı.
Söz konusu değişiklik kapsamında, yurt dışı yükseköğretim kurumlarına kayıtta YKS puan şartı geldi. Değişikliklerle ortaya çıkan en önemli sonuçlar şöyle sıralandı:
Tıp, Hukuk, Mimarlık, Mühendislik, Öğretmenlik, Diş Hekimliği ve Eczacılık okumak isteyen öğrencilerin YKS (Türkiye'deki Üniversite Sınavı) sınavına girmesi ve okuyacakları bölümü kazanması gerekecek. Aksi takdirde hiçbir şekilde denklik almaları mümkün olmayacak yurt dışından aldıkları diploma Türkiye'de geçersiz sayılacak.
xuleş nedir ki ?
2 gündür ne alsam leş oluyor eğer o anlamdaysa evet öyle zannımca.
Satarken parlatıyorlar .
Aldanıyorum.
Ben satarken de kırk kusur buluyorlar.
Ben de inat edip satmıyorum. Doldu gene elimiz.
Sen biliyon mu Çıtak ?...
Eğer "pisyedili "de oyun başlarken elinde sinek yoksa yerden kaç kaaatt çekeceğini ?
O şekil şu an portföy maalesef .
Hakettim ama . Kaderime ve cezama da razıyım hakim bey.
Saygılar dostum.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Froto nun düşüşü bununla ilgili mi tabi bilemedim..
......
İris Cibre
BDDK elektirikli Taşıt kredilerinde vadeyi değiştirmiş ve kredi sınırı getirmiş
5 Mio TL üzeri araç alımlarına kredi sıfır iken 1.6 Milyona kadar kredilere max 70%
Lükse artık kredi yok deniyor
Yer İmleri