Sayfa 851/1002 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861901951 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,801 - 6,808 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

abd piyasaları fed toplantısına kadar dalgalanır gozukuyor.Ancak dalga yönü aşagı olacaksa toplantıya daha 2 hafta var.fed ile piyasa past-rest işine girdi resmen.Bizde eger kur destek vermesse ki, aralık ayında 14 ustu cok ongormuyor mb ve mudahale ediyor.
    Bu durumda toplantıya kadar sakin limanda beklemek kanımca mantıklı.

2. Rpd %0,540+
    pdd %0,190+
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

FB 306usd
    -%1.14 kapatti

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    neyin fiyatlandigi bilinmiyor , teknoloji hisseleri tepetaklak , face -20 , ne alaka ise .
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

4. Bitcoin/usd -%18 şu anda.
    Kriptolarda ciddi düşüş var

5.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Çıkış devam ederse o zaman da hay allah fonları erken satmışız dersiniz. Ben kendi adıma piyasayı takip ederim. iki üç gün düşüşü göze alır nihai kararırımı veririm. Bu bazen doğru karar olmayabilir de. Geldiğimiz nokta öyle bir seviye ki; desteği ,direnci belli değil. Biraz da tecrübe işi bu. Ama öyle ama böyle iki üç gün üst üste sert satış yemek bile normal kabul edilebilinir. Bu işin matematiği yok. Düşüş durumlarına karşı bir "B " planı olmalı. Dalgalı denizlerden bir müddet güvenli limanlara demir atmak için hazırlıklı olmakta fayda var diye düşünüyorum.
    Güvenli liman falan kalmadı ki.

Zaten 3 gün bekleyip sonra satışa karar verilirse
    T3 olan yabancı fonlarda para gelene kadar mevsim değişir

O yüzden vade uzunsa kıpırdamamak iyi olabilir

her sey için tedirgin edici .

7. Bir arkadaş, "BİST'e güvenmiyorum, 2000'e soluksuz geldi. Simitçi bile hisse alıyor" demiş... Dolar bazlı baktığımızda ise BİST'in 3'te bir fiyatta olduğunu görüyoruz, eski zirvesine göre... bist'te asıl ralli başladığında simitçi acaba tek lot alabilecek mi? sorulması gereken soru bu...

8. Arkadas fed faiz artisi piyasada bilinen bir sey zaten 2022de iki faiz artisi bekleniyordu ve fiyatlarin icindeydi fed faiz artisi. omicron bu senaryoyu da zora sokabilir. Acin bakin 2013de fed parasal genislemeyi bitiriyorum dedikten sonra ya da faiz arttirdiktan sonra dow ne kadar dusmus turk borsasinda ve kurda neler olmus, bizde boyle bir hukumet varken dolara endeksli alirsin eurobond / yabanci hisse vs bakarsin keyfine… fed faiz artisini gectim en onemlisi gecen seneki gibi tcmb degisikligi ve faiz artisi patikasina ne zaman giriyoruz onemli olan kur ve bist icin.

Sayfa 851/1002 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861901951 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •