Originally Posted by sindoma53 yöneticiliğiniz hayırlı olsun geri aldım olmasın . adı üzerinde yöneticisiniz nezaketeten tşk edersin.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Originally Posted by kubilayhan23 Ysk ikili oyunu ne şiş yansın ne kebap Deyip istediğini verdi başımızdakilere. İstanbul 4 ay içinde seçim olacak gibi CHP de. Ve güven kaybımız Kanunlarda sıfır sıfır olmaya hatta solda sıfır olmaya başladı. Karar Saçma ve tezat.Çelişkili 4 zarftan 3 ilçe başkanlığı seçimi hukuki 1 tanesi butlani, karıştır milletin kafasını zaten çalıştığı yok bari iyice mix olsun..
Originally Posted by *Bozkurt Tebrikler dayuuuuuuuu mikemmel oynadın. Afiyet olsun Ben mertabim gelmeden aleme akıyoru https://youtu.be/fEN9M5CF4eo?si=csjrHzpr31keA2OI Açmısın reis kedi ile yer kavgası etme ver IBANi harçlık göndereyim karnını doyur
Originally Posted by theosos Piyasayı kaldıran yapı tek merkezden yönetilen yapı... Ve haber etkisi ile piyasayı manipüle etti... Bu da kapanışa doğru geri geliş demek gibime geliyor... Zira haberin aslen kayda değer bir olumlu yanı yok... The market returns... Back to the reality...
seney alıp,tutulmuyor.. sürekli kumar.. bist
Originally Posted by realities 4 zarftan 3 ilçe başkanlığı seçimi hukuki 1 tanesi butlani, karıştır milletin kafasını zaten çalıştığı yok bari iyice mix olsun.. Geçmişi çok güzel hatırlattınız... Aynı zarf içindeki 4 oydan 3'ü tamam ama 1'i geçersiz... Hiç bir şey olmasa da kesin bir şey olmuştu di mi...
Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
erken kaptırdık malları... günün enayisi olaraktan. hepinize bol kazançlar . ana poz minnak shortlar kaldı.
Originally Posted by realities 4 zarftan 3 ilçe başkanlığı seçimi hukuki 1 tanesi butlani, karıştır milletin kafasını zaten çalıştığı yok bari iyice mix olsun.. Ben Gasaraylıyım ya eskisi kadar olmasada Şimdi aklıma geldi Mahkeme ye gidip 6_0 yenildiğimiz maçın sonucuna itiraz edeyim bari. aslında biz yenmiştik.deyim
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Forum Rules
Yer İmleri