Sayfa 854/997 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,825 - 6,832 arası.

Konu: Viop XXXIII

Short 14,
    geriye kalan long kontrat sayısı 19.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Umarım kırar da kalan longları yukarıdan verir, shortlarla başbaşa kalırım. Ama göstergeler kıracak gibi görünmüyor

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Umarım kırar da kalan longları yukarıdan verir, shortlarla başbaşa kalırım. Ama göstergeler kıracak gibi görünmüyor

bofa dayadı kamyonu bakalım kıracak mı?

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bofa dayadı kamyonu bakalım kıracak mı?

Tek umudum FDOW 35000 üzerine giderken kırılması. O da nazlanıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,211
     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Short 14,
    geriye kalan long kontrat sayısı 19.
    elini korkak alıştırma

vurdun mu ses gelsin.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    elini korkak alıştırma

vurdun mu ses gelsin.
    FDOW'u bekliyorum. 35000 i kırsın, sonra Allah ne verdiyse [emoji23]

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Dün anladık ki lgs sınavı SADECE MATEMATİK SINAVI OLMUŞ.

ciddi çalışan öğrenciler için eleme MATEMATİK ile olacak.

O zaman diğer testlere gerek yok.
    Sadece mat. sınavı olsun.MATEMATİK, muhakeme olduğundan ağırlığı en fazla olmalı ama diğerleri de etkisiz olmamalı(çoğu kimse full yapınca eleyici olmaktan çıkıyor).

Matematik dışında diğerleri ilk 100.000 e giren ler için kolaymış..dolayısıyla eleme mat. ile olacak..

TÜRKÇE-FEN e de mutlaka 5 tane eleyici soru konulmalıydı.Bu dersleri iyi bilenle orta bileni ayırt etmek için.Eleme sadece mat. kalmamalı.

Bu soruları kim,hangi mantıkla hazırlıyor?
    Oğlum lgs ye girdi...sürecin 1,5 yıldır yakından içindeyim...yazdıklarınla %100 aynı düşünüyorum(genelde pek olmaz bu durum

Kimisi diyor ki zorsa herkese zor..iyi bir seçicilik için zor olması daha iyi bile olabilir. ama diğer tüm dersler ortalama zorlukta, hatta bir tık kola iken..matı çok zor yaparsan..sadece matı iyi öğrenciler %5 lik dilime girer.

Bu sınavda mat dışındaki 70 soruda 2-3 yanlışı olup, 20 mat da 15 yanlışı olan...hatta diğer dersleri fulleyip 10 mat yanlışı olan çok öğrenci çıkacaktır...20 mat dan 10 mat yapamayınca zaten %5 e girmen imkansız gibi bir şey.

Sözel zeka, sayısal zeka denen bir şey var...bunlar birazda doğuştan gelen şeyler, özellikle mat sonradan çalışarak iyi olmak kolay değil...özellikle sözel zekası çok iyi, sayısal zekası nispeten az olan kız öğrenciler doğranmış oldu.

Bizim çocuğun en iyi dersi mat olduğu için, bu saçma sınavı az hasarla atlatan çocuklardan oldu..öte yandan devlet okullarında 1,5 yıldır pandemi kaynaklı yüz yüze eğitim çok az oldu..mat yüz yüze ile en çok faydası görebilecek derslerden...oradan da darbe yedi bazı çocuklar.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 854/997 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •