Sayfa 854/1002 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 6,825 - 6,832 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Bende gunlerdir duşunuyorum nasıl bir sepet yapsam diye yuzde 15 hisse yuzde 15 gumuş yuzde 30 altın yuzde 40 mevduat yapacam herhalde sonraki etap da kademeli olarak yuzde 30 bitcoin yuzde 70 hisse senedi eger ogren bilirsem yurtdışı hisse senedi de almak istiyorum ama bu konuda pek Bi bilgim yok arastırma yapmam lazım
     Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Bist____1550
    Bitcoin___19000
    Dow jones_ 24000
    Dax_______9000
    USD ve EURO _ da diplerde olucak

Tez zamanda gelir mi

bu benim hayalim YTD değildir.
    PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Bende gunlerdir duşunuyorum nasıl bir sepet yapsam diye yuzde 15 hisse yuzde 15 gumuş yuzde 30 altın yuzde 40 mevduat yapacam herhalde sonraki etap da kademeli olarak yuzde 30 bitcoin yuzde 70 hisse senedi eger ogren bilirsem yurtdışı hisse senedi de almak istiyorum ama bu konuda pek Bi bilgim yok arastırma yapmam lazım

PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yukardaki senin sepetle 1 yıl demiyorum.!!!
    6 ayda birikiminin 1/2 rahat buharlaşır.!!!

Tarlada buğdayım var deme, ambara girmeyince.!!!

Tarihe not düşelim.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. 2022 de dolar ya da sterlin + altın /gümüş mix sepeti iyi görünüyor. En azından benim yönüm bu olacak. Erken seçim olursa hisse senedi de girer bunların arasına.

4.  Alıntı Originally Posted by 2022 Yazıyı Oku
    ABD'li muhabir Ben Harnwell Çin'in Xi'an kentinde yeni bir virüsün ortaya çıktığını duyurdu,

Virüse yakalanan hastaların kulak göz ve burunlarından kan geldiği ve kentin tamamen karantinaya alındığı bildirildi

https://twitter.com/politicturk/stat...34822183768070

Yarın hava yolu şirketlerini etkiler mi?

ytd
    Gerçek değildir. Ben de okudum geçtim haberi.
    Brent hala 80 dolarda
    Havacılık zaten şu an primli bana göre , 2400 endeks değerlerinde . Palaya hisse mi yok.
    THY de kulp yapmak için biraz aşağı gelmesini beklerim. Yok öyle 34 e kadar soluksuz çanak katlamak Şakası bir yana 26,70 üstünde kalabilirse İstikbal göklerdedir demeye devam edecek.

5. Haber detayında daha fazla satış olduğu yazılmış gerçi. Piyasa faizleri yükseliyor. Merkez Bankası'ndan kar payı ve artan vergiler ile Mart ile nakit dengesi sağlanabilir belki. Ali Babacan Aralık ayında 17 milyar dolar satıldı demiş, o kadar TL eksilmiş olması lazım.

>>>>>
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...34-oldu/259428

Hazine'den keyif kaçıran ihale; 1 yıllıkta faiz yüzde 23.76, 5 yıllıkta yüzde 26.34 oldu.
    Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından düzenlenen iki tahvil ihalesinde toplam satış 2 milyar 454,1 milyon TL olarak gerçekleşti.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Herkes sepet yapmış..
    Bulunduğum fon itibariyle
    Kamu dış borcu ve teknoloji fonu
    Altın dolar coin hisse senedi..
    Durum bu ağırlıkları çok farklı şuan
    Ama düzelecek..
    Gümüş kumar..
    Tek elde kontratı toplanmış gümüşle işim olmaz

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Yan tahtaya gel
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şansa bak abi, pala zabaha bişii bırakmamış, akşam seansında almış. Neyse ki akşam pazarı ucuzluğunda şortları kapatmışık. Yarın deptürürlerse icabına bakarız
    Zaten yönün bir önemi yok, giden kağıt her türlü gidiyor, gidemeyen de gidemiyor
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Günaydın,
    Dün 1 Eylül'den bugüne kadar ki akaryakıt zammına baktım. %87 olmuş motorinde. Diğer yakıtlarda da hemen hemen aynı.
    Son 1 haftadır trafiği azalmış görüyorum, hatta iş çıkışı gayet rahat eve gitmeye başladım. Ve kendi kişisel gözlemim şahinci tabir ettiğimiz lpg li araç kullanan tipler de ortalıktan silinmiş gibi görünüyorlar en azından benim rotam da yoklar.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 854/1002 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •