Sayfa 854/1006 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 6,825 - 6,832 arası.

Konu: Viop LXII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    sen boşver kimin ne düşündüğünü.Burada 5 milyonluk ekstre veriyorsun.Luks tatiller vs.Şu ekonomik yangına bir bardak su da sen dök.Komsuna,yoksula yap bir yüklü yardım.Sonrada burada yayımlaki ,bizim içinde örnek olsun
    bakara 271. ayet...

Eğer sadakaları (zekât ve benzeri hayırları) açıktan verirseniz ne âlâ! Eğer onu fakirlere gizlice verirseniz, işte bu sizin için daha hayırlıdır. Allah da bu sebeple sizin günahlarınızı örter. Allah, yapmakta olduklarınızı bilir.

Hadis-i şeriflerde de buyuruldu ki:
    (Kıyamette, başka himaye bulunmayan günde Allahü teâlânın himayesindeki 7 kişiden biri, verdiği sadakayı gizleyen, sağ elinin verdiğinden sol eli haberi olmayan kimsedir.) [Buhari]

Ben siyasal islamcılar gibi yaptığım iyiliği ve hayırı megafonla elime alıp bağırmam...

O Allahla benim aramdadır...

Her islamı kullanıp kendilerine pay çıkaranlara laf söyleyince sende dahil oluyorsun sendemi onlardansın...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Hangi zaman da işlem yapıyorsun swing mi çok kısa vade mi?
    hOCAM KISA VADE......

3. gözlemlediğim siyasal islamcıların en büyük ve ortak özelliği şudur...

söylem ve eylemleri birbirine zıt kişilerdir...

batı medeniyetine düşman gibi gözükürler ama çocukları avrupa veya amerika'da okur...

zenginleştikten sonra ilk iş ,düşman oldukları chp tarafindan yönetilen semtlere taşınırlar...

parayı iyice bulunca ezan okunan memleketleri değilde kilise çanı susmayan yerlerden ev almakta birbirleri ezerler...

siyasal islamcı çıkarına ters olan herşeyi haram veya hainlik olarak görür.

siyasal islamcı gösteriş yapmadan ibadetini yerine getiremez.

siyasal islamcı arap aşığı olur ama avrupa veya amerikada tatil yapar.

siyasal islamcı lüks içinde yaşar ama fakirlere peygamberimizin açlık çektiğini anlatır.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. kendin pişir kendin ye borsası ışıklardan sonra sağda
    her gün aynı oyun aynı düzenek ne para girişi var ne yabancı aynı düzenek ve saz heyeti
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bakara 271. ayet...

Eğer sadakaları (zekât ve benzeri hayırları) açıktan verirseniz ne âlâ! Eğer onu fakirlere gizlice verirseniz, işte bu sizin için daha hayırlıdır. Allah da bu sebeple sizin günahlarınızı örter. Allah, yapmakta olduklarınızı bilir.

Hadis-i şeriflerde de buyuruldu ki:
    (Kıyamette, başka himaye bulunmayan günde Allahü teâlânın himayesindeki 7 kişiden biri, verdiği sadakayı gizleyen, sağ elinin verdiğinden sol eli haberi olmayan kimsedir.) [Buhari]

Ben siyasal islamcılar gibi yaptığım iyiliği ve hayırı megafonla elime alıp bağırmam...

O Allahla benim aramdadır...

Her islamı kullanıp kendilerine pay çıkaranlara laf söyleyince sende dahil oluyorsun sendemi onlardansın...
    Nihayet burada 1 mümin gördük.. Ümidi kesmiştik..
    Ortalık artist siyasal islamcılardan geçilmiyor.. Bol bol gevezelikten başka da bir şey yaptıkları yok..

6. Hacimde tırt açığa satış olmasa 40 milyarda hacim
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    gözlemlediğim siyasal islamcıların en büyük ve ortak özelliği şudur...

söylem ve eylemleri birbirine zıt kişilerdir...

batı medeniyetine düşman gibi gözükürler ama çocukları avrupa veya amerika'da okur...

zenginleştikten sonra ilk iş ,düşman oldukları chp tarafindan yönetilen semtlere taşınırlar...

parayı iyice bulunca ezan okunan memleketleri değilde kilise çanı susmayan yerlerden ev almakta birbirleri ezerler...

siyasal islamcı çıkarına ters olan herşeyi haram veya hainlik olarak görür.

siyasal islamcı gösteriş yapmadan ibadetini yerine getiremez.

siyasal islamcı arap aşığı olur ama avrupa veya amerikada tatil yapar.

siyasal islamcı lüks içinde yaşar ama fakirlere peygamberimizin açlık çektiğini anlatır.
    CEHALETİN dibindesin.Bunu ateist söylese-sabetay söylese anlarım.Ama cumaya gittiğini söyleyen bir müslüman asla SİYASAL İSLAM diye islamı rencide edemez.Bunu hangi takva sahibine sorarsan sor.

Bu söylem İSLAMA HAKARET etmek için SİYASAL ALEVİCİLER tarafından uydurulmuş bir sablondur.

Cumaya gidipte namaz kıldığın dinin peygamberi DEVLET BAŞKANIYDI VE SİYASAL BİR yapısı da vardı.KURANIN 3 te biri siyasal bir içeriğe sahiptir.

TEKRAR SÖYLÜYORUM..Kimin neye taptığı veya inanmadığı beni ilgilendirmez..ama bir müslüman İSLAMIN VE KURANIN bir kısmı olan SİYASAL boyutu rencide edip hakaret etmişse: NİKAH TAZELEMELİ VE KELiMEİ ŞEHADET getirmelidir.

Bunu hristiyan-ateist-yahudi vs. yapabilir ama bunu bir müslüman yapıyorsa CEHALETİN dibidir .

Bunlarla ilgili 3 kitap okuyan veya dini samimi yaşayan 3 kişiye soran MUTABIK şekilde bu cevabı alır.

AMA MESELE MEVCUT İKTİDARSA ve dini emellerine alet eden ZUBUKLER İSE...BUNA bende katılıyorum.

akp yi sonuna kadar eleştir-yerin dibine sok...AMA ZUBUKLERİN YAPTIĞI yolsuzluğu-ilkesizliği SİYASAL İSLAM diye tanımlayamazsın.

8. Biraz buyuk harf biraz da kucuk yazayim. HADDINıIZI bilin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 854/1006 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •