O bölgenin arsa fiyatı nerden bakarsanız bakın en az 1000 tl
O bölgenin arsa fiyatı nerden bakarsanız bakın en az 1000 tl
İnşaat çimentosu fiyatı. Ahır yapmayacağım. İnsan oturacak içinde.
https://www.guncelfiyatlari.com/cimento-fiyatlari/
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
Afyon yine bir sesizlesmis..
Tavana gidiyoruz .....414....415
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
Benim bildigim 156.754m2 arazi imara girdi ve 88.124 m2 ticari alana cevrilmişti. bazı arazıler terk edılıp yeşil alana dönüştürülmüştü. ayrıca bir afyonlu olarak şunu söyleyeyeyım. o arazıler normalın altı değerde bazı siyasi kişilikli insanlara peşkeş çekilmişti!!!! umarım ben yanılıyorumdur...
afyon Çimento eski fabrika arazisinin 88bin m2lik kısmını TRY79.9mnye sattı, pozitif... Hatırlanacağı gibi şirket 2017de 67bin m2lik arazisini TRY60.2mnye satmıştı. Arazi satışının hem Afyon Çimento hem Çimsada finansal kaldıracın azalması adına pozitif olarak görüyoruz.
Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
Namık Kemal
02.05.2018 18.13 ye haber kapa düşmüş.156.754.,79 m2 ticari ve konut imarlı arsalardan, 88.124,09 m2 lik kısmı satılmış.
Sonrasında kapa bu arazi ile ilgili Başka bir gelişme olmadığı haberleri düşmüş. Dolayısı ile 68.630,70 m2 duruyor. Benim araştırmam bu şekilde. Aksi bir durum var ise kap haber tarihi ile paylaşırsanız çok memnun olurum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Siz Afyon 1 kg beyaz çimento fiyatına gelse diye yazmışsınız.
Demek ki Afyon hisse fiyatının 0.88 TL olmasını istiyorsun bunun için yazdım sen hala yok inşaat yok ahır diyorsun. İnsan ne yazdığını bilmezse atışır durur. Önce yazını oku. Bölünme sonrası Afyon 2.41 TL iken siz 1 kg beyaz çimento fiyatına gelse bana yeter dediniz. 1 torba beyaz çimento 50 kg 44 TL ye satılıyor. 44/50=0,88 TL yapar. 1 kg beyaz çimento fiyatı 0,88 TL demek oluyor. matematiğiniz yok borsada ne işiniz var.
Neyse seni senin yazınla bırakıyorum.
İstersen linkten bakarsın
https://www.emlak365.com/ekonomi/sub...su-h26776.html
Son düzenleme : Alabandan; 07-07-2020 saat: 11:35.
Yer İmleri