Sayfa 856/1120 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon
Arama sonucu : 8959 madde; 6,841 - 6,848 arası.

Konu: Foreks Haberleri II

*rusya mb, "faiz oranını düşürmeye devam edeceğiz ve nötr para politikasına geçişi 2018'de tamamlayacağız"
    *rusya mb, "yıllık enflasyon önemli oranda düşük olmaya devam ediyor"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*yıldırım: Kurlardaki geçici bir durumdur, zaman zaman dalgalanmalar olabilir, bunların etkileride sınırlıdır ve geçicidir
    *yıldırım: Asıl olan orta ve uzun vadede ekonominin sağlıklı işlemesidir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*yıldırım: Türkiye'de bir yandan işgücüne katılım artıyor, bir yandan da katılanlara iş bulma konusunda hükümetimizin düzenlediği çok önemli çalışmalar var
    *yıldırım: Bütün makroekonomik göstergelerimiz gayet iyidir, bütçe gelirlerimiz planl*****n üzerinde seyrediyor

*yıldırım: Yakında 'süper teşvik' dediğimiz teşvik sistemini de kamuoyu ile paylaşmış olacağız
    *yıldırım: Ekonomi açısından herhangi bir tereddüte mahal yok

*yıldırım: Spekülasyonlar ekonominin gidişatını olumsuz yönde etkilemez
    *yıldırım: (patriot) abd hala bizim müttefikimiz, o bakımdan nato savunma sisteminden vazgeçmiş değiliz

*yıldırım: (patriot) bunlar s-400'lerin bir alternatifi değildir, türkiye bu konuda kararını zaten vermiştir
    *yıldırım: Fetö davalarının tamamına yakını bu yılın sonuna kadar tamamlanmış olacak

*yıldırım: Türkiye terör tehdidi karşısında herhangi bir zaman ve yerle sınırlı olmaksızın mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor
    *yıldırım: Bundan sonra da tehdit nerede gözükürse, nerede belirgin hale gelirse bu noktalara da gerekli müdahaleyi yapma hakkımız saklıdır

*fransa başbakanı, "güney fransa'daki durum çok ciddi"
    *fransa'daki rehin alma eyleminde bir kişi öldürüldü- depeche du mıdı

Sayfa 856/1120 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •