-
*rusya mb, "faiz oranını düşürmeye devam edeceğiz ve nötr para politikasına geçişi 2018'de tamamlayacağız"
*rusya mb, "yıllık enflasyon önemli oranda düşük olmaya devam ediyor"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*yıldırım: Kurlardaki geçici bir durumdur, zaman zaman dalgalanmalar olabilir, bunların etkileride sınırlıdır ve geçicidir
*yıldırım: Asıl olan orta ve uzun vadede ekonominin sağlıklı işlemesidir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*yıldırım: Türkiye'de bir yandan işgücüne katılım artıyor, bir yandan da katılanlara iş bulma konusunda hükümetimizin düzenlediği çok önemli çalışmalar var
*yıldırım: Bütün makroekonomik göstergelerimiz gayet iyidir, bütçe gelirlerimiz planl*****n üzerinde seyrediyor
-
*yıldırım: Yakında 'süper teşvik' dediğimiz teşvik sistemini de kamuoyu ile paylaşmış olacağız
*yıldırım: Ekonomi açısından herhangi bir tereddüte mahal yok
-
*yıldırım: Spekülasyonlar ekonominin gidişatını olumsuz yönde etkilemez
*yıldırım: (patriot) abd hala bizim müttefikimiz, o bakımdan nato savunma sisteminden vazgeçmiş değiliz
-
*yıldırım: (patriot) bunlar s-400'lerin bir alternatifi değildir, türkiye bu konuda kararını zaten vermiştir
*yıldırım: Fetö davalarının tamamına yakını bu yılın sonuna kadar tamamlanmış olacak
-
*yıldırım: Türkiye terör tehdidi karşısında herhangi bir zaman ve yerle sınırlı olmaksızın mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor
*yıldırım: Bundan sonra da tehdit nerede gözükürse, nerede belirgin hale gelirse bu noktalara da gerekli müdahaleyi yapma hakkımız saklıdır
-
*fransa başbakanı, "güney fransa'daki durum çok ciddi"
*fransa'daki rehin alma eyleminde bir kişi öldürüldü- depeche du mıdı
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri