Sayfa 856/1004 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,841 - 6,848 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    otkar da

kaç lira etmezin cevabını verin doğru kararı verirsiniz.
    Evet bazen aciklanamiyor 2 tl lik rtalb 60 tl oldu burasi bist...otkar ayni sekilde izahi yok...

2.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Evet bazen aciklanamiyor 2 tl lik rtalb 60 tl oldu burasi bist...otkar ayni sekilde izahi yok...
    otkar yıllarca çok düşük karlar yada zarar açıklıyorken çok yüksek verilerle fiyatlandı, artık güzel karlar yazmaya başladı ve bu büyüyerek devam edecek diye bir ön görüm var
    sektörünü göz ardı etmemek lazım.

3.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    otkar da

kaç lira etmezin cevabını verin doğru kararı verirsiniz.
    Bende otkarda olagan disi ne var onu merak ettim ben sana ederini atacagim aksama suan kafadan soyleyemem...ne oldu maden mi buldu ekstra ne var..

4. Otkar son zamanlarin en iyi bilancosunu aciklamis ama bu onun bu fiyatlari hakettigi anlamini tasimiyor...bana gore tuprs daha iyi suan zarar yazsada...kendi adima alsam tuprs alirim..

5.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    2021 ilk çeyrek bilançosunda 2020' de getirdiği karın 9 mislini getirdiğinde
    otkar kaç lira etmez diye bir soruyu kendime de foruma da soruyorum.

Açıkçası
    aselsanın bölünmeden önce 9.50 lerden kalkışına benzetiyorum otkarı
    bilanço yıldız gibi parladığında satış yapılabilir.
    hatta satmadan yüklü bir bedelsiz sermaye artırımı da beklenebilir(böyle bir durumda hissenin zaten 4 haneli rakamlardan aşağıda işlem görüp bölüneceğini düşünMüyorum, kartonu 250 liralarda almama gafletimi affedemiyorum, ahhh karabüklü bayram abim artık aramayada yüzüm yok, hep şu bedelsizin firmalara bir şey katmadığını bildiğimdendir, bana ne deyip geçmem lazım, madem piyasa öyle yapıyor öyle hisse fiyatlıyor, artık ben piyasaya uyacağım, banamı kaldı piyasaya doğruları dayatmak.)
    kısada hızlı prim yaparsa parite takip ettiğim hisselerde ciddi parite yakalarsam satar geçerim
    yoksa evlatlığım der beklerim.

Son kararım budur, kim ne dersin ben söyleyeceğimi baştan söyledim.

6. Hisseyi taşımakta kararlıyım
    olanı gördüğümü de söylemeden yapmam
    cıty cumaya göre 55 k civarı mal çıkmış.
    deuche 5 k.ya yakın artı

7. https://www.ensonhaber.com/gundem/is...ir-arac-alindi

İsrafla mücadele ettiğini belirten İBB'ye, onlarca sıfır araç alındı
    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, seçim sonrasında ihtiyaç fazlası diyerek sergiye çıkarıp iade ettiği araçların ardından 200 yeni araç alması dikkat çekti.

yorum yapmayacağım.

8.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    [/B]
    Son kararım budur, kim ne dersin ben söyleyeceğimi baştan söyledim.
    Her yukselen hissede hikaye aramana gerek yok..bu yil otkar rekor kar var 2 yil oncede zarar var...hisse topludur gidiyordur...

Sayfa 856/1004 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •