Sayfa 856/1002 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,841 - 6,848 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Portföyün heyecanlı kısmına biraz IPB ekledim.Piyasanın yönü kesinleştiği zaman artı yönlü türeve dönerler diye düşünüyorum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. usdtry yine ''madem ki mesai başladı , öyleyse neden artmıyorum'' formasyonunda yine.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3. Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan tahmin +4,17 ortalama tahmin ise +4,95 puan oldu.

Foreks'in 25 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek beklenti +9,90 puan olurken, en düşük beklenti ise +2,92 puan olarak gerçekleşti.

Ankete katılan 25 analistin tamamı pozitif açılış tahmininde bulundu.

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    nnf ve tkf bugün bir miktar teselli edecekler yatırımcılarını diye düşünüyorum

tapatalk kullanarak iphone aracılığıyla gönderildi
    tkf %1,9298
    gbc %%0,4501
    nnf %1,7879
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5. Tkf 1.93, gbc 0.45
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Tkf 1.93, gbc 0.45
    gbc beklentimin altinda kaldi.

KPC, MPS ve RBH %1.8 civari getirmisler hepsi.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

7. yine hisse fon biriktirmeyi durdurup elimdeki sabit getirilileri (eib/ıdy/fil) biriktirmeye döneceğim bir süre. Dolar biraz bile geri çekilmiyor ki biraz da eurobond fon tarafını artırayım.

8.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    gbc beklentimin altinda kaldi.

KPC, MPS ve RBH %1.8 civari getirmisler hepsi.
    Bu hafta %3,2 yaptı şuana kadar. Ağırlığı altın ETf olduğu için bence başarılı. Altın fonların2,7-2,5 arası getiri yaptılar bu hafta

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 856/1002 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •