Sayfa 857/1001 İlkİlk ... 357757807847855856857858859867907957 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,849 - 6,856 arası.

Konu: Viop LIV

1. Bence ham madde üreten ülkede yatırım kurup o ülkenin Eximbank'ından kredi alıp diğer ülkeye ihrac edip, sanra da hammaddeyi işleyip yine yerel Eximbank'tan kredi alıp ürün göndermek karlı gibi. Gemi de dolu gidip boş gelmemiş olur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Su borsada en sevmedigim hisselerin basinda KOZAL geliyor

Ayni zamanda kendimi bir turlu ondan alamiyorum

Aramizda toksik bir iliski var, birbirimizi hirpaliyoruz

Cogu zaman beni uzuyor, bugun oldugu gibi

Ama bugun ondan daha nefret ettigim bir hisse ile tanistim

Adi TTKOM. Tanismaz olaydim.

SASA dan da nefret ediyorum. Genelde shortluyorum. Bugunde shortladim ki sabah aldim ondan

Ama ucuz kurtulmusum yemin billah

EREGL ye karsi notrum. Sevmiyorum ama nefret de etmiyorum.

ODAS uzun zamandir sevdiklerim arasinda

TCELL benden uzak allaha yakin olsun

TUPRS a hic isinamadim. O hissede beni irite eden bir seyler var

KRDMD seviyorum ama o da beni hep uzmustur

THYAO ile temasimiz yok, PGSUS daha guzel

Bankalar arasinda en sevdigim acik ara AKBANK, en nefret ettigim ise HALKB ile YKBNK

4. Bu enflasyon şartlarında bistte düşüş beklemek hayal ötesi, düşsede alsak diye beklemek insanda hayal kırıklığı yaratır, ezine peynirin 1000 tale olduğu yerde sütün fitatının düşmesini beklemek gibin bişiii bu hisse işi, fabrika yada çiftlik sahibi müsade etmez, go go tar tar gelsin paralar, amerika kıtasının merval borsası gibi olduk
    Hamdım Piştim Yandım

5. Bir de SAHOL var, volatitesi düşük kısa vadeli oynamaya müsait değil.

KCHOL gün içi düşünce genelde kapanışta toparlanıyor, çok düştü diye alıp da kar elde ettiğim ender hisselerden, diğerleri düştü diye alıyorsun bir o kadar daha düşüyor.

6. oyle de ya da boyle endeks 12-13 bin e gelecek yılbasında cidden hayat feci pahalandı peynir zeytin deterjan fiyatlarına bakınız hatta makarna nuhun ankara 13 sene önce 25 kurustu su an 15 tl
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. yıllardır su borsada petkim hikayesi var her sene işte 100 tl olacak yeni gelenler de soruyor petkm alayım mı abi kagıtta bir kez takas full sorunlu sonra patron yani malum ama hikayeler hep aynı
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Borsa para ile dönüyor. Bir de talep olmalı.

Bazen Türkiye'deki boraks şu kadar trilyon dolar ediyor deniyor. Ama dünyada o kadar talep yok.

Talep olan şirketlerden halka açıklık gerekir.

Şu sıralar az para ile çok hareket eden şirketler ön planda.

Sayfa 857/1001 İlkİlk ... 357757807847855856857858859867907957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •