Hırsız çaldığını yerine koyacak ve bir daha çalmayacak.
Ahlak geri gelecek başka türlü düzelmez.
ev fiyatları kira vs hepsi hikaye çıkarsın boş dairelere vergiyi ne oluyor yapıcam dedi baktılar kendi yandaşlarından ses geldi aman diye yapamadılar
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
İmamoğlunu kendi elleriyle hazılıyorlar..belediye seçimlerindeki itiraz olayında bu kanaate vardım..
itiraz ile İmamoğlunu farklı yere konumlandırdılar..
Kılıçdaroğlunun yerine kim aday olursa olsun chp alırdı..heleki İmamoğlu aday olaydı..neden oldu bu..
zamanı vardı çünkü..şimdi olmamalıydı
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
ABD tarafını geçen hafta ipten aldılar...Şu an imalat PMI verileri hala iyi ama çok şişti şirketler ..Piyasa değerleri korkunç....
Orada satış gelmesi çok olası..Trump sonrası malı yıkabilirler... Bak geldi, borsa da çöktü dedirtecekler belki ..Karışık işler..
Bizimki de o zaman satış yer...Bakalım 8000-8500 ü mart gibi bekliyorum demiştim...Olursa mal alacağım olmazsa daha az oranda daha yukardan almak zorunda kalırım...Altını da fantastik bir iş olmazsa çok beklemiyorum...
Tabi nacizane beklentim bu. Şimdi elde malı olana sevimsiz gelmesin.. Düşmezse de onlar daha çok kazanır ben ppf de ve daha az hisse alarak devam ederim..Herkes kısmetini yer..
Yanniz bu 2025 palasi vadeliyi alıyor spotu bırakıyor. Parası kısıtlı ellam.
mütala ise karar çıkmaz muhtemelen ertelenir
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri