Sayfa 859/879 İlkİlk ... 359759809849857858859860861869 ... SonSon
Arama sonucu : 7027 madde; 6,865 - 6,872 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Geri zekalı olduğumu sanmıyorum ama "Atanamayan öğretmen" nedir yahu bir türlü anlayamadım, öğretmen diye mutlaka kadrosu mu olmalı, sittin senedir bunu çözemedim?
    üniversiteler açılırken ülkenin ihtiyacına göre bölümler açılırdı
    öğretmenlik bölümleri diplomayı verirken iktisat maliye ingiliz dili edebiyatı bölümlerinden mezun olanlar gibi ünvansız mezun vermiyorlar öğretmen diye mezun ediyorlar tıpkı doktor gibi
    tıp fakültesinden mezen olan herkes pratisyen doktordur.

siz 25.000 yıllık atamanız varken 100.000 mezun veriyorsanız sıkıntı olur
    o zaman öğretmen olarak mezun olan biri atanamayan işsiz öğretmen olur.
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Keşke %99 Müslüman bir ülke olacağımıza, %99 ahlaklı bir ülke olsaydık.!!!!
    Din'i olmayan milletlerin ahlakı olmuyor.

Biz de dini okuyup öğrenmesin diye tüm engelleri koymuş.

https://www.youtube.com/shorts/5XciP1X5tlY

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Geri zekalı olduğumu sanmıyorum ama "Atanamayan öğretmen" nedir yahu bir türlü anlayamadım, öğretmen diye mutlaka kadrosu mu olmalı, sittin senedir bunu çözemedim?
    onbinlerce atanamayan mühendis var ama sesleri bile çıkmıyor gariplerin bu ülkede yıllardır kalıplaşmış kast sistemi var belirli zümreye ait değilsen adam yerine konmazsın

4. Arapçayı, arabı kutsal sanıyor, dini öğreneceğim derken bakıyorsun arap milliyetçisi olmuş.

Öyle besmele çekiyor ki, sanırsın Mekke de büyümüş.

https://www.youtube.com/shorts/uj7oNC2jRXA

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Başka bir çözemediğim konu daha, bu Rolex saat takınca göte falan sokulup cinsel uyarı falanmı oluyor?
    Bu konuyu bilse bilse Ayhan başkan bilir.

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Başka bir çözemediğim konu daha, bu Rolex saat takınca göte falan sokulup cinsel uyarı falanmı oluyor?

Bunu Serdar Oal ile Burak Bayrama sormalisin özellikle de Serdar Oal a.

Zira kendisi 500k altı saati koluna denemek için bile götürmez ,"ben bu segmentin kullanıcısı değilim" meşhur lafı kendisine aittir.

Bu 500 K dan başlayıp 5 milyon üzeri de saatleri var.Bunlar kendilerine saat zuppesi denildiğinde alınmazlar ve biz saat zuppesiyiz derler.

Uzatmadan , bir ortama girince sen benim kim olduğumu biliyor musun lafını etmeden söylemenin yolu bu saattir zira araba garajda falan kalır kimse görmez anahtarı masanın üzerine bırakmak ise seviyesizliktir.Ama saati şöyle bir iki doğal hareketle gösterirsin

Rolex bu dünyanın olmazsa olmazı ama en üst sınırı değildir.Bir sayın bakanımız vardı saat meraklısı oradan hatırlar herhalde herkes

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Patek Philippe'in müzayede dünyasında lider konumda olduğunu görüyoruz. 2019 yılında Patek Philippe Grandmaster Chime 6300A modeli, İsviçre'de düzenlenen bir müzayedede tam 31 milyon dolar gibi bir fiyata satılarak tarihteki en pahalı saat oldu. Bu modelin bu kadar yüksek bir fiyata satılmasındaki başlıca etken, yalnızca bir tane üretilmiş olması ve saat dünyasında teknik olarak son derece karmaşık bir yapıya sahip olmasıdır..!!!

Dünyanın En Pahalı ve En Lüks Saat Markaları Hangileridir?
    F. P. Journe.
    Richard Mille.
    Patek Philippe.
    Audemars Piguet.
    Blancpain.
    Jaeger-LeCoultre.
    Vacheron Constantin.
    Breguet.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. Bir ara üniversite öğrencisi ve üniversite sayımız ile öğünüyorduk. Bir bakmışiz hukuk fakültesi bitirenler asgarî ücret bile alamıyor. Hatta eczacı diş hekimi fizyoterapist, diyetisyen, mühendisler, öğretmenleri saymıyorum. Benim küçük kızı mezuna bırakıp seneye tıp fakültesi için mi hazırlasam diye düşünüyorum. Mezuniyet sonrasında uzman olamazsa acilde dayak yememesi mümkün değil.

Sayfa 859/879 İlkİlk ... 359759809849857858859860861869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •