Originally Posted by
Baybo Bey
Herkesin görüşüne saygı duyuyorum. Lakin ben resmi açıklamalar ışığında ve grafiğine bakarak yorum yapıyorum. Patron mal satmış. Tamam. Muhtemelen bu bedelliye kayılabilmek için 8 e çıktığında veya bu çıkış iniş esnasında gömmüştür. Bu durum bizim borsamızın acı gerçeği maalesef.
Ancak bedelli başvurusunda paraları nereye kullanacağı belli. Resmen açıkladığı 2020 ciro beklentisi ve 6-9 aylar arasındaki karlılığa bakarsal bahsettiğim gibi 10-12 cüvarındaki 2020 kar beklentisi mantıksız görünmüyor.
Benim sadece kendi çizdiğim senaryoya göre ( hiçbir yerden bilgi alma şansı olmayan bit küçük yatırımcıyım. Yazdığım senaryo sadece teknik ve temel beklentileri doğrultusunda kendi yaZdığım senaryodur) grafik zaten patladık patlayacağım diyor. Teknik haZırlık tamam. Bu ayın içerisinde açıklanacak olan 2020 bilançosunda gelmesi muhtemel güzel kar , bedelli onaylanması işe birlikte yaratılacak pozitif hava ile bedelliye katışım sağlanır ve borçluluk azaltılıp yeni yatırım için kaynak yaratılır ve son dönemde gözde olan mobilya sektöründe kağıt büyümeye yönelik adımlar atar.
Dediğim gibi benim senaryom bu şekilde . Hiçbir şekilde alım satım tavsiyesi değildir. Geçmiş hareketleri yüksel ölçüde spekülatif hisse gibi görünmekte. İnşallah Bu görünümden kurtulur ve bizim senaryomuza uygum hareket eder.
Teşekkürler
Saygılar
Not: 30 senelik kynin kişisel görüşleridir. Hiçbir şekilde alım veya satıl tavsiyesi değildir
Yer İmleri