-
Snkrn
Hiç bir tutarlılığı olmayan saçma sapan sarhoş gibi kağıt nereye alış yazsanki daha aşağısına düşüyor lanet olsun böyle kağıda
-
-
-

aylık takas
-
26.07.2021 14:24:45 senkron güvenlik/çobanoğlu: 2022 dünya kupası'ndan pay almak için çalışıyoruz - bloomberg ht
26.07.2021 14:18:43 senkron güvenlik/çobanoğlu: Ikinci çeyrekte ilk çeyrekteki karımızı ikiye katlamış olacağız - bloomberg ht
-
İyice unutulmuş kenarda köşede kalmış, fiyat görece olarak alım için güzel yerlere gelmiş. ufaktan kenara atmak lazım.
-
İyice unutulmuş kenarda köşede kalmış, fiyat görece olarak alım için güzel yerlere gelmiş. ufaktan kenara atmak lazım.
-
En son 3 ay önce ben yazmışım buraya . 3 aydır tek kelime yazılmamış. Benim yazımıda saymazsak en son 5 .ayda yazılmış. Yanı 6 ay önce.
Benim small cap şirketler içinde favori şirketim bu. Nedenini ceo nun roportajlarında bulabilirsiniz. Şirket sıradan bir güvenlik şirketinden yazılım şirketi olma yolunda hızla ilerliyor.
9 aylık ve özelliklede 12 aylık bilançolar açıklanınca bu durumun etkisini görebiliriz diye düşünüyorum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri