Günler sonra iyilesen hasta sayısı günlük vaka sayısından düşük çıktı
Günler sonra iyilesen hasta sayısı günlük vaka sayısından düşük çıktı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Test sayısının böyle yüksek olması organize bölgelerinde tarama amaçlı test yapılmaya başlanıldığı için .. Yanı test/vaka oranı artık pek gerçekçi değil , günlük vaka sayısı düşüyor mu yada iyilesen hasta sayısı yeni vakadan fazla mi buna bakmak lazım
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yahu arkadaşlar cidden bazen bizim işleri çözemiyorum.Yahu havalara bakın öyle aman aman sıcaklıklar yok.Adam gibi yaz başlamadı bile.Bu hastalık için günler bile önemli.1 haziranda tüm sistemi açtık,e virüs yaz geldi ben artık pek bulaşmıyayım ayıp olur mu dedi.Bu nasıl akıl her şeyi normale çevir,sonra dur bakalım ne olacak de.Elimizdeki tek arguman ne ,yaz geldi yazın sıcaklar nedeniyle güneş ışığı uv falan virüs az bulaşır.E tamam da yahu sıcaklar başlamadı ki.
Geçen yaz bu zamanlar bizim oralar daha sakindi. İş yerinde klima açılmadığı için pişiyoruz. Bankalara şöyle bir gittim. Personel yılmış.
Üstü sümüklü maske giyenlerden uzak durmanızı tavsiye ederim. Zira burun altı dediğimiz maske takma methodu kullanılıyor.
Diğer yandan ofiste maske, sokakta maske insan bunalıyor. Böyle normalleşemeyiz. Hastalığı bölge bölge temizleyip ilerlesek daha iyi olacaktı.
Ama artık geçti. Şu anda geri dönüş mümkün değil. Özellikle yeni dükkanını açanlar için yıkım olur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
En düşük bulaşma oranı 1.3 diyorlar. ( En yükseği 16 falan diyorlar)
Yani bir kişi en az 1.3 kişiye bulaştırabiliyor.
Tespit edilememiş her yüz kişi, çığ gibi büyüyecek vaka sayıları getir mazallah.
Bugün bir video izledim Fransaya ait, cafeler tıklım tıklım dolu ve ahali burun buruna, ne oturanlarda ne de yürüyenler de maske filan yok, sanki virüse yakalanan her 5 kişiden birinin öldüğü memleket orası değil.
Herhalde çare yok, salacaz kendimizi biraz.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Şimdi bir haber okudum .Karabükte memleketine bayram tatiline giden işçi 6 kişiye hemen hastalığı bulaştırmış.Toplam karabükte 186 vaka olmuş.10 u ölmüş.Yaklaşık her 19 hastadan biri ölmüş..Yani ne diyeyim bu kadar kolay bulaşan bir hastalık için çok ama çok yüksek bir oran.Ben vaka sayısının artma olasığını nerdeyse kesin görüyorum.Göreceğiz artık.
Yer İmleri