Sayfa 862/1006 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872912962 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 6,889 - 6,896 arası.

Konu: Vob 24

1. Garantide yabancı yine mala girdi. Ayrıca tcell düşmeden endeks düşmez bence. Bankaların bu dönem bilançolar nasıl gelecek acaba. Kgf olayı bilançoları zıplatabilir bu dönem. O yüzden bankaları bırakmıyorlar aşağı. Halbuki 17/18 faiz oranıyla kimse kredi kullanmıyor. Yıl sonu bilançolar kötüleşebilir. Ytd

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    M.Şimşek: "Tüm binaları zorunlu deprem sigortalı yapacak sistem üzerinde çalışıyoruz" diyor.

20 milyon konut olsa 100 TL den 2 milyar, 1000 TL den 20 milyar TL eder.
    Ben bu sene Mayıs ayında yeni evime taşındım,yapılış aşamasını takip ettim,piyasanın bilinen en kaliteli çelik ,hazır beton gibi ürünlerini kullanarak son derece sağlam bir şekilde binayı inşa ettiler.Müteahhit ''8 şiddetinde bir depremde bile binada en ufak bir hasar olmaz diyor'' ki zaten İstanbul'da o şiddette bir deprem üretecek fay hattı yok.O zaman ben niye boşu boşuna deprem sigortası yaptırayım,zaten bir deprem olsa ödediği parayla evin kapısını bile yaptıramazsınız.Binasına güvenmeyen yaptırsın,herkesin kendi seçimi olmalı.

3. tam soytarı piyasası. böyle bir günde en az -7-8 kapatması gerekir.

acınakacak halde şu piyasayı yapanlar gerçekten 7 haziran seçimlerinde süreç uzundu milletin büyük kısmını terse getirdiler.

bu sefer herşey ortada vize olayı düzelmeyecek. 2. adımda elçiliği kapatacak abd. 3. adımda avrupadan da vize kısıtlaması çok olası.

yalan demeçler..

sahte yorumlar..

bu milletin başları resmen kendi milletini kendilerine düşman bellemiş

4. Sanki testereli günler başladı. Bugün ne kırmızı ne de yeşil, +/- %0,05 gibi kapatmasını bekliyorum şahsen. Önümüzdeki günler keyifsiz (marjsız) geçebilir.

5.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Ben bu sene Mayıs ayında yeni evime taşındım,yapılış aşamasını takip ettim,piyasanın bilinen en kaliteli çelik ,hazır beton gibi ürünlerini kullanarak son derece sağlam bir şekilde binayı inşa ettiler.Müteahhit ''8 şiddetinde bir depremde bile binada en ufak bir hasar olmaz diyor'' ki zaten İstanbul'da o şiddette bir deprem üretecek fay hattı yok.O zaman ben niye boşu boşuna deprem sigortası yaptırayım,zaten bir deprem olsa ödediği parayla evin kapısını bile yaptıramazsınız.Binasına güvenmeyen yaptırsın,herkesin kendi seçimi olmalı.

Beni de bir sigorta şirketi aradı, yıkılırsa yıkılsın dedim. Benim mirasçım yok, o büyüklükte bir depremden sonra taş devrine döner İstanbul.

İnternette konteyner evler var 5 bin lira, depremden sonra 10 bin olsa o şekilde bir yerlerde idare ederim.
    Zorunlu olan şeyler verimsiz ve haksız oluyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. ARCLK %3,68 düşmüş bilanço beğenilmedi, genelde bu tip günlerde akşama kadar düşük oluyor çok düşmüş diye alanları hüsrana uğratıyorlar, oradan fonlama yapıp başka şeyler alıyorlar. XXX gözüküyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. AMB nin tahvil alımını aylık 20 milyar dolara düşürmesi durumunda parite ye etkisi dolar negatif olacağı açık. Ama bizim endekse etkisi nasıl olur fikri olan var mı? (sepet teki artışı dikkate alır mı piyasa yapıcıları?)

8. Herşey bitti şimdide devlet lojmanlarını satacaklarmış. Kirada evi olanların yarısı beyanname vermiyor.Kirayı elden alıyor veya çok düşük gösteriyor. Devlet bunlara bakacağına sigarayla alkole uğraşıyor. Rayicinin çok üstünde satıldığı içinde pkk bunları kaçak getiriyor.Devlet bir nevi pkknın cebini dolduruyor.

Sayfa 862/1006 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872912962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •