Originally Posted by mrfatih Bugün AES alan olabildi mi acep? Siz yurt dışı piyasadan hisse alıyorsunuz. O platforma bir baksanıza Petrol ETF'leri vardır mutlaka. AES'le uğraşacağınıza ordan alınıp satılabilir.
Screen Shot 2020-04-20 at 20.27.27.jpg iş portföyün kvb sı şuan alıma açık görünüyor 0.145 gibi de bir getirisi var değerlendirilebilir doğru anladıysam
Originally Posted by myfinans Siz yurt dışı piyasadan hisse alıyorsunuz. O platforma bir baksanıza Petrol ETF'leri vardır mutlaka. AES'le uğraşacağınıza ordan alınıp satılabilir. benim baktığım taraf hisse senedi ama bi bakim eğer öyle bir şey varsa sizi de bilgilendirim
tşk ederim myfinans hocam
Originally Posted by mrfatih Screen Shot 2020-04-20 at 20.27.27.jpg iş portföyün kvb sı şuan alıma açık görünüyor 0.145 gibi de bir getirisi var değerlendirilebilir doğru anladıysam Yarınki fiyatta satar bu saatte
Originally Posted by jmk99 Bu ne ya? Frikikci açıklasın: Emmi ben aciklarim ama paylasimi yapan buyuk ustad medwigin yorumlamasi daha dogru olur gibi
Originally Posted by mrfatih ajhahah üstad en son böyle demiştin bana ertesi gün %15 artmıştı bu bir işaret mi? Bu arada TNK fon +0.18 getirmiş maşallah Fatihim Ben de alacam Ama simdi degil
Originally Posted by onur1064 Persembe günki ayni tuzagi hazirliyorlar galiba onsta kapiyorum pozisyonu..bu sefer yemicem Onurum daha seffaf olmalisin Sir gibi konusma Feyz alalim
Forum Rules
Yer İmleri