Originally Posted by
trust06
dowu onu bunu bilmem de ben artık bizim borsanın en azından bu bir kaç ay düşmeyeceğine daha da inandım. Binlerce yeni yatırımcı giren bir piyasaya SPK olsun başka kurumlar, kurullar olsun bir şekilde bunların kaçmamasını korkmasını engellemek için uğraş verdiğini düşünüyorum.
Tam emin değilim ama son 2 aydır borsa hep yatay yükseldi düştü mü de keskin olmayan düşüşler oldu. Açığa satış yasağı kalkınca belki düşüş ve yükselişler biraz daha sert olur ama sınırlı bir etkisi olur bence. Vatandaş şu an o kağıttan bu kağıda geçiyor, henüz çıkış yok çünkü korku yok.
Ne zamanki yabancı seviyesi %60 lara yaklaşır (yaklaşır ise tabi) volatilite o vakit başlar. O seviyeler de zaten rekor seviyeler olur.
YTD...
Başka bir forumda adam krdmrd icin 3.20 geçemedi spk şikayet edeceğim diyordu. Ömrümde böyle bişey duymadım. Yok kağıdı baskiliyolarmis. Felan filan. Kâğıt 1.70 den 3.15 gelmiş. Hâlâ şikayet etme arzusu var. Ne olcakdiysa hergün tavan tavan gidecekti.
Yatırım yaparken Roma'nın bir günde kurulmadığını ,trade ederken Hiroşima'nın bir günde yok olduğunu HATIRLA..
Yer İmleri