Sayfa 862/1001 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872912962 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,889 - 6,896 arası.

Konu: Viop-XX

1. vadeli tskb devam...

kırmızı çizgiye gelince tatile çıkıyorum.,

2.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    dowu onu bunu bilmem de ben artık bizim borsanın en azından bu bir kaç ay düşmeyeceğine daha da inandım. Binlerce yeni yatırımcı giren bir piyasaya SPK olsun başka kurumlar, kurullar olsun bir şekilde bunların kaçmamasını korkmasını engellemek için uğraş verdiğini düşünüyorum.
    Tam emin değilim ama son 2 aydır borsa hep yatay yükseldi düştü mü de keskin olmayan düşüşler oldu. Açığa satış yasağı kalkınca belki düşüş ve yükselişler biraz daha sert olur ama sınırlı bir etkisi olur bence. Vatandaş şu an o kağıttan bu kağıda geçiyor, henüz çıkış yok çünkü korku yok.
    Ne zamanki yabancı seviyesi %60 lara yaklaşır (yaklaşır ise tabi) volatilite o vakit başlar. O seviyeler de zaten rekor seviyeler olur.
    YTD...
    Başka bir forumda adam krdmrd icin 3.20 geçemedi spk şikayet edeceğim diyordu. Ömrümde böyle bişey duymadım. Yok kağıdı baskiliyolarmis. Felan filan. Kâğıt 1.70 den 3.15 gelmiş. Hâlâ şikayet etme arzusu var. Ne olcakdiysa hergün tavan tavan gidecekti.
    Yatırım yaparken Roma'nın bir günde kurulmadığını ,trade ederken Hiroşima'nın bir günde yok olduğunu HATIRLA..

Alıntı Originally Posted by EFT Yazıyı Oku
    Sayın yönetim,
    Aktiflik tek başına bir derece getirmemeli
    Burada yazılanlara verilen itibar puanları güzel bir uygulama
    Fakat bir o kadar da negatif puanlama olmalı
    Üyelerin pozitif ve negatif degerlemeleri ile o kişinin güvenilirlik derecesini ortaya koymalısınız.
    Bunu şimdiye kadar sadece pozitif puanla yapan hisse net . Bu uygulamayı geliştirici bir adım atmalıdır.
    Teşekkür ederim

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    katılıyorum.. bu son değişiklik tamamen yannış.. geriye gidiş..

flood , tek satırlık , tutarsız ve saçma mesaj yazanlar ödüllendirilmiş oluyor bu son durumda..

gerçek hayatta mesela atıf diye bir kavram var.. yayının atıf alıyorsa bir değeri oluyor.. burada da itibar puanı üzerinden bu üye derecelendirmesinin yapılması daha isabetli olacaktır.. mesaj sayısını itibar puanının kümüle bir fonksiyonu ile beraber değerlendirmek gerekir.. sadece tek başına mesaj sayısı yannış bir uygulama.. geriye gidiş.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. herkes mallandı anladığım pala uzlaşmaya en tepeden gidecek diye.

5. Vadenin son günü ama 500 puan eksi makas var.

6.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Vadenin son günü ama 500 puan eksi makas var.
    Makas teorik masallarina hasret kaldik

7. 135.500 den ağustosa longladım hadi bakalım. YTD

8.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    12.58 reverse longa döndüm...

13 kademe zararla...

12.56 flat...

2 kademe de böyle etti mi 15 kademe...

Sayfa 862/1001 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872912962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız