Sayfa 861/1001 İlkİlk ... 361761811851859860861862863871911961 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,881 - 6,888 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by bummer Yazıyı Oku
    Ya 2009 da da aynı şeyler oldu. Bi açın bakın millet neler konuşurken borsalar 4 e, 5 e katladı.
    Öldürücülük oranı 0,2% olan yalandan bir hastalık için borsa mı çöksün?Hemde 60 yaş üzerinde asıl öldürücülüğü gösteren seçici bir hastalık aslında borsaları coşturması lazım.
    ben doktorum ve KARANTİNA Hastanesinde çalışıyorum. benim gördüklerimi görseniz böyle demezdiniz. böyle düşünmenin davranışlarınıza yansımasını engellemelisiniz. sevdikleriniz için hiç olmazsa . şu anki rakamlar tüm dünya da inceltilmiş rakamlar. bir çok ülke eksik bildiriyor. başta amerika kıtası.. aşı bulunmaz ise gerçekten büyük sıkıntı
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

2. Dow geceden beri yeşildi, bizim açılışa doğru ufak ufak kızarmaya başlamış...

Bizim deli dana' nın bunu pek takacağını sanmıyorum, saldıracaktır şortçulara...

135.000 açılış bekliyorum...

günaydın açılış umut verici şortçular adına ama saat 15,30a kadar eksiye geçirmez kanımca...illaki düşecek ama ne zaman?

4.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    13.45 Thy ağustos vade şort...

Biz de 2-3 kademeye oynarız o zaman...

12.58 reverse longa döndüm...

13 kademe zararla...

5. dowu onu bunu bilmem de ben artık bizim borsanın en azından bu bir kaç ay düşmeyeceğine daha da inandım. Binlerce yeni yatırımcı giren bir piyasaya SPK olsun başka kurumlar, kurullar olsun bir şekilde bunların kaçmamasını korkmasını engellemek için uğraş verdiğini düşünüyorum.
    Tam emin değilim ama son 2 aydır borsa hep yatay yükseldi düştü mü de keskin olmayan düşüşler oldu. Açığa satış yasağı kalkınca belki düşüş ve yükselişler biraz daha sert olur ama sınırlı bir etkisi olur bence. Vatandaş şu an o kağıttan bu kağıda geçiyor, henüz çıkış yok çünkü korku yok.
    Ne zamanki yabancı seviyesi %60 lara yaklaşır (yaklaşır ise tabi) volatilite o vakit başlar. O seviyeler de zaten rekor seviyeler olur.
    YTD...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
    Sayın yönetim,
    Aktiflik tek başına bir derece getirmemeli
    Burada yazılanlara verilen itibar puanları güzel bir uygulama
    Fakat bir o kadar da negatif puanlama olmalı
    Üyelerin pozitif ve negatif degerlemeleri ile o kişinin güvenilirlik derecesini ortaya koymalısınız.
    Bunu şimdiye kadar sadece pozitif puanla yapan hisse net . Bu uygulamayı geliştirici bir adım atmalıdır.
    Teşekkür ederim
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Değerli üyelerimiz , bilindiği üzere üyeler mesaj attıkça yeni üye , üye ve kıdemli üye şeklinde ünvanlar alıyordu , bununla ilgili bazı değişiklikler yaptık ve yeni düzenlemeler sabah itibariyle aktif oldu .

Buna göre ;

0-199 mesajı olan yeni üye ,
    200-499 mesajı olan üye ,
    500-799 mesajı olan kıdemli üye ,
    800-1999 mesajı olan sadık üye ,
    2000-3999 mesajı olan bronz üye ,
    4000-7999 mesajı olan gümüş üye,
    8000-11999 mesajı olan altın üye ve
    12000 mesaj üzeri platin üye unvanını alacaktır .
    Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Sadık üye isimlendirmesini pek sevmedim...

Biraz daha mesaj atıp bronz olayım diyecem, onu da sevmedim...

Kıdemli üye daha iyiydi...

8.  Alıntı Originally Posted by EFT Yazıyı Oku
    Sayın yönetim,
    Aktiflik tek başına bir derece getirmemeli
    Burada yazılanlara verilen itibar puanları güzel bir uygulama
    Fakat bir o kadar da negatif puanlama olmalı
    Üyelerin pozitif ve negatif degerlemeleri ile o kişinin güvenilirlik derecesini ortaya koymalısınız.
    Bunu şimdiye kadar sadece pozitif puanla yapan hisse net . Bu uygulamayı geliştirici bir adım atmalıdır.
    Teşekkür ederim

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen

Bazı mesajları anlamayan arkadaşlarada zeka testi olur

Geçende otomobille ilgili bir mesaj atmıştım arkadaş ya hızlı okumuş yada aklı başka yerdeymiş

Tersini anlamış
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

Sayfa 861/1001 İlkİlk ... 361761811851859860861862863871911961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •