Sayfa 862/997 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872912962 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,889 - 6,896 arası.

Konu: Viop XXXIII

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Günümüzün çocukları lüksü seviyor. Görgüsüzler, otoriteye baş kaldırıyorlar, yaşlılara saygıları yok, çalışmak yerine lak lak etmeyi seviyorlar. Çocuklar artık ailenin hizmetçisi değil, tiranı. Yaşlılar içeri girince ayağa kalkmıyorlar!” Sokrates.
    Eskiden de boyleymiş
    Demek ki Sokrates zamanında bile ebeveynler ilgilenmiyormuş Sevgiyle , ilgiyle yetiştirilen bir çocuk hangi devirde olursa olsun iyi bir çocuktur.

Bilgisi, görgüsü, edebi, terbiyesi, zekası aileyi yansıtır. Cocuk ailenin aynasıdır. Nokta.

Herkese bol kazançlar

50 yaş üstünün tercihleri çok kötü.
    Mecbur biz de nasibimizi alıyoruz.
    Viop'da long açamıyoruz, dolar bile şortlayamıyoruz.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Gençlik ağız tadıyla long açıp, ağız tadıyla dolar şortlamak istiyor.

Çocukların fıtrattan gelen bir asilliği vardır.
    Babalar ve devlette bu yönlerini yok etmek ister eğitim terbiye adı altında...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    50 yaş üstünün tercihleri çok kötü.
    Mecbur biz de nasibimizi alıyoruz.
    Viop'da long açamıyoruz, dolar bile şortlayamıyoruz.
    Olay kuşak çatışmasına gidiyor ama mevzu bu değil

Yasli, olgun, genc veya cocuk. Iyi yetişmiş bir insan gördüğümde heyecana kapılırım ve şunu söylerim hep. Seni yetiştiren anne babanın ellerini öperim.

Çok yazdım ben.

Sevgiler

7.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Günümüzün çocukları lüksü seviyor. Görgüsüzler, otoriteye baş kaldırıyorlar, yaşlılara saygıları yok, çalışmak yerine lak lak etmeyi seviyorlar. Çocuklar artık ailenin hizmetçisi değil, tiranı. Yaşlılar içeri girince ayağa kalkmıyorlar!†Sokrates.
    Eskiden de boyleymiş
    valla bunların hiç biri büyük çocuğumda yok..bu sene lgs ye girdi...ergen tribi nedir bilmez...Allah nazardan saklasın..ama bir ufağı var 9 yaşında...o daha farklı...daha anı yaşamaya, kendi isteklerini ön planda tutmaya meyilli...ikisini de biz yetiştirdik, benzer şekilde...biri öyle oldu, bir böyle.

yaşları 15-30 arası 20 yeğenim var(7 kardeşiz)...hepsinin karakteri gayet düzgün...çoğunun tek sıkıntısı işsizlik..belki tek eksikleri mücadele etme gücü ve arzusu...başka da bir sıkıntıları yok...çocuklarını eleştiren ve karakterlerini eleştiren anne babalar suçu önce kendilerinde arasınlar.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    yaşları 15-30 arası 20 yeğenim var(7 kardeşiz)...hepsinin karakteri gayet düzgün...çoğunun tek sıkıntısı işsizlik..belki tek eksikleri mücadele etme gücü ve arzusu...başka da bir sıkıntıları yok...çocuklarını eleştiren ve karakterlerini eleştiren anne babalar suçu önce kendilerinde arasınlar.
    Bu yüzden hayatımız buram buram tezek kokuyor...

Sayfa 862/997 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872912962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •