Sayfa 862/998 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872912962 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 6,889 - 6,896 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Şirket bilançoları konusunda uzman olan ve yakından takip eden arkadaşlar var ise bir soru.

Bu sene sonu Borsa Istanbul da kaç 600 kusur şirketin kaçı zarar ve de ciddi zarar açıklama ihtimali var?
    Tahminime göre %20 sinden fazla firma zarar açıklayabilir.
    Yüksek faiz ve enflasyon bilançosu sonrası.
    3. dönem bilançoları çok ilginç geldi.

Bu durumda 4.çeyrek bilançosu sonrası Borsa Istanbulun bir daha çakılma ihtimali yüzde kaç tır ?
    Ben al satciyim öyle uzun uzun vadeli hisse taşımam. Ama bu dönemde pazarlamacı patronlar hariç çoğu kâr açıklayıp elindeki parayı vergi olarak verip yüksek maliyetli finansman kullanmak istemez. Mesela üç harfli sarı market ve onun toptancısı. Adam pazarlama gideri diye bir şey bulmuş dehşet bir rakam. Onu temettü verse kağıt 3*5 kat artacak. Ama kimse vergi vermek istemiyor. Muhasebe de kar ya da zarar göstermek için çeşitli yollar var Google bunu açıklayan yazılar bulursunuz. Faiz indirimleri sürekli olursa global kriz olmazsa 9 aydan itibaren bilançolar da birşeyler gözükür. Borsa için bir sürü risk var en büyük risk de Trump.

2. suriyede at iziyle it izi bir birine karışmış dünya kamu oyu ve siyasi analistler suriyedeki ruh hastası sapık toplama çeteleri Türkiyedeki siyasal islamcılarla mafyanın siyasi ayağının sevk ve idare ettiğinine inanıyor haleb e Türk bayrağını dikmeleri sanki bunu doğruluyor yine bu siyasi analistler asıl amaçlarının suriyede kürtleri göçe zorlayıp suriyeyi kürtlerden temizlemek olduğuna inanıyorlar hedef şaşırtmak için önce bilinçli olarak esad güçlerine saldırmak ondan sonra asıl amaçları olan kürtlere saldırmak ve bu çetelerin hava desteği yok nasıl tutunacaklar hava saldırılarında sivil katliamlar olacaktır yine başımıza suriyenin arapları bela olacaklar bütün bu belalar o çocuğu rusların yüzünden oldu esad hükümeti bunları adam sandı destek yardım istedi sonuç olarak suriye terör çetelerinin boks ringine dondü rusların bir fiyatı vardır para vererirsin gelirler para verirsin giderler amerikanın fıyatı yok duruşu vardır bir ihaleyle siyasal islamcıları suriyeye soktular burada eğitilp beslendiler şimdide kullanıma soktular suriyenin sonunun ne olacağını kimse tahmin edemiyor iş falcılara kaldı

3. KKTC de hirsiz azmis

https://www.facebook.com/reel/8878096222247393

Ben demiyorum o diyo

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sağlıkçı olarak tavsiyem hangi hastane hangi Dr ve çalıştığı medikal ve kullandığınız parçanın menşeli önemli. Bunları öğrenin yoksa enfeksiyon riski vs fazla olur.
    https://x.com/seda_su7/status/186177...VB32J214Q&s=08

ayasofi üstad yetiş tavşanlı da köpekler çıldırmış olmalı bu ne hal

sabah namazına çıkanlar dikkatli olmalı

5. Hadi kuru kuru dolar kuru belli. Peki enflasyon ne olacak. 2.2 diyorum. 1 hafta maldivler tatili kazanıyorum.

DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Hadi kuru kuru dolar kuru belli. Peki enflasyon ne olacak. 2.2 diyorum. 1 hafta maldivler tatili kazanıyorum.
    TÜİK ayarlar o işi

% 1,95-2,05 arası.

Tam faiz indirimine ortam hazırlayacak bir oran açıklar.

Not: İlk faiz indirimi Ocak 2025’de olur
    YTD

7. 2,3520
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Sayfa 862/998 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872912962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz