11300 den alıp 11800 e götürdü 11485 e bastı..Burda düzeltme bitti..artık aşağı basarsa bu düzeltme olmaz başka bir şey olması lazım..haberi kendileri bulsun..
11300 den alıp 11800 e götürdü 11485 e bastı..Burda düzeltme bitti..artık aşağı basarsa bu düzeltme olmaz başka bir şey olması lazım..haberi kendileri bulsun..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
basacaksa
sebep bulur gözünün üstünde kaşın var der
yine basar
bu pastaya bakıldığında ne görüyorsunuz ya bir cisim yaklaşıyor , yada mal el değiştiriyor bu pasta bugun böyle kapatırsa normal şartlarda teb ve yapı da long en aşağı adam başı 10 bin long eklemesi gerek bana göre yada orda bir köy var uzakta şarkısı mı çalınıcak ona bakıcaz
2 gündür başka bir hikaye var bakalım ne çıkacak altından.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Teb bugün epey bir long yapmıştır diye düşünüyorum.
Savcı mütalaa bile vermemiş bu celse. en az 2 celsesi daha var yani o davanın
10 bin psikolojik destekte tuttu endeksi önceki günler....Sonra da buranın altına verdi. Üstünde kapanış olmadan bence alınan mallar ya day trade malı yada macera için olur....Hani aşağı riski yukarıdan daha fazla derler...
Hafta kapanışı ve mumu bakalım ne olacak
yine savaş başladı![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri