Sayfa 867/1002 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877917967 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,929 - 6,936 arası.

Konu: Viop - XVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bende şu an yaklaşık 1.000 tane yavru var...abartmıyorum sanırım 3-4 binde elden çıkarttığım var 10 gün kadar önce birisine verdim 500 tane...şu an elimde de var dediğim gibi 1.000 civarı bunları da son verdiğim kişi bekliyor az daha büyüyünce bunlarda gidecek...damızlık çok olunca yavruda çok oluyor...bende 20-25 dişi bir o kadarda erkek var damızlık...

hobi işte insanı dinlendiriyor...eğlenceli iş...

vaktiyle çok kanarya ürettim Belçika Malinuası...kanaryalara da bayılırım...

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Balık işinden çok iyi anlarım

Özel lepistes türü güzel oluyor

Zamanın da 10 tane lepistes alıp 300 tane yapmıştım

Köpektede en iyi ırk Chow Chow o kadar ırk baktım Chow Chow başka balıktada discus

2.  Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Insanların bir kısmı siyah bez maskelerden takıyor maske tüketiminin o.kadar olacağını sanmıyorum.Hatta tek kullanımlık maskeleri defalarca kullananlar var ortalıkta
    Gerçek şu ki alkollüyken araba kullanmayın deniyor, dün haber vardı adam maske takmış ama cihaza üflemiyor.

Gerçekçi olursak çoğunluk çok umursamıyor. Dün Psikolog Acar Baltaş bir sürü şey söyledi kaynadı gitti. Bilgi ile ilgili bir şey değil, psikoloji çok daha öte diyor. Alışkanlıklar, inançlar, deneyimler bilgiden daha baskın gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bende şu an yaklaşık 1.000 tane yavru var...abartmıyorum sanırım 3-4 binde elden çıkarttığım var 10 gün kadar önce birisine verdim 500 tane...şu an elimde de var dediğim gibi 1.000 civarı bunları da son verdiğim kişi bekliyor az daha büyüyünce bunlarda gidecek...damızlık çok olunca yavruda çok oluyor...bende 20-25 dişi bir o kadarda erkek var damızlık...

hobi işte insanı dinlendiriyor...eğlenceli iş...

vaktiyle çok kanarya ürettim Belçika Malinuası...kanaryalara da bayılırım...
    Kanarya da monlio güzel oluyor ötüşü gırltlaktan

Güzel bir groster kanaryam vardı balkondan düştü çok güzel ötüyordu o günden sonra ötmedi

Aynen hobi iyi oluyor kafa dağıtıyor insan bende hemen hemen her türlü canlı var
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    karlar kuşa dönmüş...

JPMORGAN CHASE & CO'NUN 1. ÇEYREK HB KARI 0.78 DOLAR (BEKLENTİ: 1.84 DOLAR)

bu arada bu gece 02:56 istanbulda 4.1 şiddetinde deprem oldu.
    karadenizde olmuş yani marmaranın kuzeyinde küçük bir hareket ama uğultu ( sese) neden olmuş.

haberiniz oldumu?

6. Akvaryum bende de var, gecen sene balığın biri kayboldu enteresan şekilde üç gün aradık bulamadık, diğer balıkların yediğini düşünüyorum. böyle bi sey olur mu
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Akvaryum bende de var, gecen sene balığın biri kayboldu enteresan şekilde üç gün aradık bulamadık, diğer balıkların yediğini düşünüyorum. böyle bi sey olur mu
    Kılıç balığı atlaması var
    Pegasus köpek balığı da atlar

Küçük balığı yedikleri olur

Agresif balıklar pirana astronot felan bunlar küçük balığı affetmez
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

virüs tespit edilen 107 yaşında havahan karadeniz ist. eğiti. araş. hastanesinden taburcu oldu.

Sayfa 867/1002 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877917967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •