Sayfa 867/1003 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877917967 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,929 - 6,936 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    emirlondon thyao mu oynuyorsun yine kardeş
    Aynen dostum . 51 den short acmistim , ttkomdan gecen hafta vurkac yaptim thy maliyetim 56 civarica cikti o yuzden shortu kapatmadim bekliyorum

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    Siz bana bakmayın ben sallıom işte boş teneke naparsınsaat 16 da geldi...
    arkadaşlar kusura bakmayın beklediğim düşüş olmadı ama bence son yarım saat olabilir bu küçük düzeltme. Olursa işallah reverse longa geceriz ..hörmetler herkese...

3.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    arkadaşlar kusura bakmayın beklediğim düşüş olmadı ama bence son yarım saat olabilir bu küçük düzeltme. Olursa işallah reverse longa geceriz ..hörmetler herkese...
    Sağlık olsun tarkank abi, borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda
    Dün akşamki yorumumda dediğim gibi bence akşam pazarı ucuzluğu olursa şayet cuma olur, bugün olmaz dediydim. Belki 2980 civarı kapatır ama tahminim 3000
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Geliyor gönlümün efendisi ulker 15 üstü kalıcı olması çok önemli kalıcı olursa dip çalışması bitti demektir ilk hedefi 200 günlük olur nasip.
    Önce bankaların sonra Ülker'in gitmesi acaba seçim mi diye düşünüyor insan.. bir düşünce tabi sadece

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sağlık olsun tarkank abi, borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda
    Dün akşamki yorumumda dediğim gibi bence akşam pazarı ucuzluğu olursa şayet cuma olur, bugün olmaz dediydim. Belki 2980 civarı kapatır ama tahminim 3000
    2974ü görsün2991 kapasın reis olmamı?

6.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Önce bankaların sonra Ülker'in gitmesi acaba seçim mi diye düşünüyor insan.. bir düşünce tabi sadece
    Tamamen teknik olarak girdiğim pozisyondu.

Pozisyon resmen kucağıma geldi, ki bugün yazdığımda da çok geç değildi 15.02 de söyledim. İnşallah faydalanan olmuştur.

7. Esnaf kendi hissesini alıyor beki.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    2974ü görsün2991 kapasın reis olmamı?
    Elimde sihirli bir değnek olsa dükan senin dayucuğum.
    Rallinin pis bi özelliği lönklerini kaptırdın mı bi daha alttan yerine koydurmuyorlar... koyarsan zaten bilki ralli bitmiştir
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 867/1003 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877917967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •