Originally Posted by servetbey OPB yuzde +16 getirmis yazmislar artik gina geldi sevindiriyor mu uzuyor mu bu fon ya bi cozum bulsunlar suna artik........... Ben de gördüm, zoraki bir gülümsedim
Originally Posted by servetbey OPB yuzde +16 getirmis yazmislar artik gina geldi sevindiriyor mu uzuyor mu bu fon ya bi cozum bulsunlar suna artik........... Hala öyle görünüyor, sevinelim mi ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
9.55i de gecelim hele Originally Posted by Mel1005 Hala öyle görünüyor, sevinelim mi ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Originally Posted by pestilence günaydın abd bugün artı açma ihtimali var mı? Bizim eksi olur Abd s&p 500 vadeli endeksi yüzde 3 düştü.
Originally Posted by NewsTR Abd s&p 500 vadeli endeksi yüzde 3 düştü. onlar niye düşüyor, öğrenebildiniz mi.. Gerçi piyasalar zıvanadan çıktı, anlayabilmek zor...
Dengeye gelecektir.agresif hareketler duracak.brent te 40 $ civarina oturacak Originally Posted by NewsTR Abd s&p 500 vadeli endeksi yüzde 3 düştü. SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mevduat üstü sabit getirili don var mi İST gibi Param Yok Kafam rahat [emoji847]
Param yok kafam rahat
Originally Posted by hayrani maşallah yükselişte halay başı olan TCD'miz düşüşte de liderliği kimselere bırakmıyor. fon büyüklüğü de bu performansın hakkını vererek yakında 100 milyon altına düşer. Forumda bir arkadas1 milyon yatirmisti bu fona onun için üzülüyorum.
Forum Rules
Yer İmleri