Sayfa 868/1002 İlkİlk ... 368768818858866867868869870878918968 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,937 - 6,944 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Hisse yoğunlardan neler var kara çocuk?
    Ona sen karar vereceksin!!!...
    Hepsinin icerigi farkli
    Biri banka yukludur
    Digeri teknoloji
    Mesela tte treni icin istasyonda bekliyorum ben ama suan degil...

2. Ah webster ah! Seni engellemiş olsam da yine düşüyor mesajların alıntılayanlar üzerinden, ne yapacağız senle bilmiyorum, bozdun yine forumu, kahvehane muhabbetine çevirdiniz hepten burayı, keşke bir çözüm bulunsa...

3.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Merhaba , umarım herkesin sağlığı keyfi yerindedir. Uzun zamandır yazmıyordum. Çünkü enflasyonist, - ki muhtemelen çok daha fazla enflasyonist ortama girdiğimiz bu dönemde yıllardır biriktirdiğim tasarruflarımı korumanın arayışı içindeydim.

Yatırım fonu yatırımlarımı 8 yıllık bir sürenin ardından sonlandırdım. Soğuk cüzdanda, sabit coinler yani dolar eşdeğeri usdt/usdc/tusd stake yapma tarafına kaydırdım tüm yatırımlarımı. Yıllık dolar bazında 16-17 gibi oranlar var.

Sevgiler.
    O güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler

4. Dünya Borsaları, BIST , Emtia ,Petrol hepsi yukarı. MB baskısıyla sadece döviz düşüşte. Haberleri izlemedim ama Corona'ya çözüm mü bulundu?

5.  Alıntı Originally Posted by abelardousa Yazıyı Oku
    Ah webster ah! Seni engellemiş olsam da yine düşüyor mesajların alıntılayanlar üzerinden, ne yapacağız senle bilmiyorum, bozdun yine forumu, kahvehane muhabbetine çevirdiniz hepten burayı, keşke bir çözüm bulunsa...
    O kadar haklısınız ki... Halbuki günlüğünü karalasın diye adına forumda açılmış uzun zamandır da burayı rahatsız etmiyordu ama diğer ekürisi ile anlaşıp gelmişler belliki. Türkçe dersinde top oynayan samurayı da unutmamak gerek.

nasdAK costu- tebrikler..........
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

omikron, hastaneye yatista asiri bir artis olusturmadi

Alıntı Originally Posted by Nida Yazıyı Oku
    Dünya Borsaları, BIST , Emtia ,Petrol hepsi yukarı. MB baskısıyla sadece döviz düşüşte. Haberleri izlemedim ama Corona'ya çözüm mü bulundu?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Alıntı Originally Posted by abelardousa Yazıyı Oku
    Ah webster ah! Seni engellemiş olsam da yine düşüyor mesajların alıntılayanlar üzerinden, ne yapacağız senle bilmiyorum, bozdun yine forumu, kahvehane muhabbetine çevirdiniz hepten burayı, keşke bir çözüm bulunsa...
    Limonatani ic ve sus
    Engellemismis
    Sen onu benim pabucuma anlat
     Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    O kadar haklısınız ki... Halbuki günlüğünü karalasın diye adına forumda açılmış uzun zamandır da burayı rahatsız etmiyordu ama diğer ekürisi ile anlaşıp gelmişler belliki. Türkçe dersinde top oynayan samurayı da unutmamak gerek.

Sayfa 868/1002 İlkİlk ... 368768818858866867868869870878918968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •