Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8010 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Merhaba , umarım herkesin sağlığı keyfi yerindedir. Uzun zamandır yazmıyordum. Çünkü enflasyonist, - ki muhtemelen çok daha fazla enflasyonist ortama girdiğimiz bu dönemde yıllardır biriktirdiğim tasarruflarımı korumanın arayışı içindeydim.

Yatırım fonu yatırımlarımı 8 yıllık bir sürenin ardından sonlandırdım. Soğuk cüzdanda, sabit coinler yani dolar eşdeğeri usdt/usdc/tusd stake yapma tarafına kaydırdım tüm yatırımlarımı. Yıllık dolar bazında 16-17 gibi oranlar var.

Sevgiler.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Merhaba , umarım herkesin sağlığı keyfi yerindedir. Uzun zamandır yazmıyordum. Çünkü enflasyonist, - ki muhtemelen çok daha fazla enflasyonist ortama girdiğimiz bu dönemde yıllardır biriktirdiğim tasarruflarımı korumanın arayışı içindeydim.

Yatırım fonu yatırımlarımı 8 yıllık bir sürenin ardından sonlandırdım. Soğuk cüzdanda, sabit coinler yani dolar eşdeğeri usdt/usdc/tusd stake yapma tarafına kaydırdım tüm yatırımlarımı. Yıllık dolar bazında 16-17 gibi oranlar var.

Sevgiler.
    Merhaba Hell......

Biz yatırımın o yönünü bilmediğimiz için önce o piyasayı bilmemiz, nasıl işlediğini öğrenmemiz gerekir. Yanı olaya A dan Z ye hakim olmamız lazım. Sizin diğer başlıkta bu konular hakkında bilgi verirseniz. İlgili arkadaşlar da faydalanır. Dolar bazında yıllık %16 - 17 ciddi oran.

bu konuda iyi bir bilgi kaynağına gerçekten ihtiyacımız var

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Merhaba , umarım herkesin sağlığı keyfi yerindedir. Uzun zamandır yazmıyordum. Çünkü enflasyonist, - ki muhtemelen çok daha fazla enflasyonist ortama girdiğimiz bu dönemde yıllardır biriktirdiğim tasarruflarımı korumanın arayışı içindeydim.

Sevgiler.
    Şu stake olayını bir de biz öğrenseydik...

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Şu stake olayını bir de biz öğrenseydik...
    youtube da videolar var hocam bol miktarda
    ama işte güvenip yüklü para koyacak yürek yok bende
    bir anda buhar olabilir herşey ve hiç bir şekilde hakkını arayamazsın
    farklı düşünenler varsa bilgi paylaşırsa memnun olurum

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Çok sağ ol ben bakayım.

7.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Devlet kontrolunun ve de sınırlı da olsa güvencesinin olmadığı hiç bir alana yatırım yapmam. Çok fazla kazandıracağını bilsem bile.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •