Sayfa 869/1000 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 6,945 - 6,952 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Niye evde koltukları ve yastıkları dezenfekte edeceksiniz ki.
    Virüs korkusundan hocam,yani havalandırmak için pencereyi açıyoruz, 3. kat, dışarıdan eve girip koltuklara filan yerleşir mi diye. Ama saçmalıyorsam yazın ki boşuna endişelenmeyim, son haberlerden sonra çok tırsıyorum...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    kısa dalga uv(uv-c) sadece gözeneksiz yüzey sterilizasyonu için..
    tekstil vb bu sistemler kullanılmaz..(poroz malzeme)
    sadece metal cam ve uygun/uyumlu plastik yüzey.

aması..

uv-c(en tehlikeli dalga boyu)
    Boyanın canını okur(pigment hasarı), plastiğin de okur..
    kull*****n da okur(cildi yakar/DNA hasarı -> güneş yanığı), gözde katarak yapar.(photokeratitis)

kdozlama alanı 5cm çap desen, 20cm2 etkili alanın olur..
    10sn(ürün beyanı) den 83 dakikada 1 metre kareyi anca dolanır.(pili dayanır mı ? uğraşılır mı ?)

tekstilde, deterjan kalıntısı kafi oysa.(deterjan içeriği)
    cep teli için satıyorlar gerçekten işe yarayanı(doğru enerjideki led) ekranında canını okur..(oled hasarı)

salgın sonrası yeni moda/pazar olduğu için.
    tüketiciye düşük gradlı(alt kalite) malı, aşırı sürüp(kısa kullanım ömrü) ile satma durumu var.
    dalga boyu da patatestir muhtemelen(uvb dir)
    medikal gradların(iş yapanın) en ucuzu 40-45 dolar, sadece 1 led fiyatı..

yağni.. fabrika çöplerini değerlendirmenin bir yolu..
    yada yeni müşteri tokatlama modası..
    yüzey halk bazında kolonya(70% alkol) ile hallolur oysa. (gırla da alternatif ürün var)
    Teşekkür ederim, ben de şüphelenmiştim son 2 paragrafta yazdıklarınızı düşünerek. Almıyım kalsın o zaman...

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Virüs korkusundan hocam,yani havalandırmak için pencereyi açıyoruz, 3. kat, dışarıdan eve girip koltuklara filan yerleşir mi diye. Ama saçmalıyorsam yazın ki boşuna endişelenmeyim, son haberlerden sonra çok tırsıyorum...
    Dostum 3. kata bir şey olmaz.
    Ben de 3. kattayım.
    Açıyorum camları olduğunca.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Valla, sayfayı kaldırmışlar.
    Akepelilerin kendi kafaları da karışık twittera yazıp siliyorlar, hem de genel başkan yardımcısı düzeyinde...

AKP'de kafa karışıklığı sürüyor
    AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, önce cevap verdi sonra eleştiriler gelince paylaşımını sildi..

https://odatv4.com/akpde-kafa-karisi...-15042124.html

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Şaşırdık mı, tabi ki hayır

Kendi bakanlığına mal satan bakan

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve eşi Hasan Pekcan, dezenfektan üreticisi iki şirketin sahibi. Bakanın şirketleri ürettiği dezenfektanı Ticaret Bakanlığı'na satıyor. Bugüne kadar bakanlık bünyesindeki kurumlara 9 milyon TL'lik ürün satıldığı belirtiliyor. İşte o belgeler...

https://odatv4.com/kendi-bakanligina...-16042129.html

6.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Devletin 1 senelik emekli ve memur maaşı zor ödenir o paraya...
    Siz devletin emeklilerinin aldığı maaşı Avrupa da kilerle karıştırdınız sanırım....

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Kesinlikle gerek yok.Sizin o kadar uzun mesafeden sizi hasta edecek kadar virüs almanız imkansız.Bu virus hasta ile yakın temas ve belli bir süreyle temas istiyor.Bu ilk virüste on dakika idi .Şimdiki çok bulaşıcı diyorlar.Eh bunda beş dakika olsun,ikiniz de maskesiz en az beş dakika yakın temas gerekir.Ona da dikkat edersiniz zaten sn turali.

8.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    virüs ilk çıktığında forumdan biri 65 derece suda banyo yapıyorum diyordu
    bir yerlerden duymuş 65 derecede virüs ölüyor diye, 45 derece üstü işkence 65 derece ise resmen haşlanmadır
    önemli olan sabun veya temizlik maddesinin virüsü ayrıştırıcı özelliği isterseniz 20 derecede yıkanın ya da el yıkayın..

Sayfa 869/1000 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •