Sayfa 869/1005 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,945 - 6,952 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Borsa İstanbul önünde eylem yapıyor. Verin benim 4000 ni yakarım kendimi ya da burayı diyor
    Fırsat bu fırsat, parası varsa bi 4bin daha ekleme yapar niye eylem yapsın ki,
    Hamdım Piştim Yandım
    28.07.2025 tüm parayı aselse gömdüm mertabi

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt reisim hünkârım ne güzel altın S1 alıp satıyordum ayağın uğurlu geldi onun da içine ettin.
    Olm sizede iyilik yaramıyor bedavaya altın sahibi oluyun daha ne istiyin
    Hamdım Piştim Yandım
    28.07.2025 tüm parayı aselse gömdüm mertabi

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    19 asker aynıanda bilinmeyeen bir mağaraya topluca nneden girer yada sokulur. Öncü olarak birileri gittmez mi arrama tara yapmak için anlamsız işler. Son yıllarda askeri eğitimde çok sıkıntı olduğunu düşşünüyorum
    askeri okulları kapatırsan ne olacak çekirdekten yetişmeli her meslek grubu bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Bloombergin Türkiyede muhalefet üzerindeki baskı parti lideri hakkındaki soruşturmayla artıyor başlıklı haberinde

Siyasi baskının sadece kısa vadeli siyasi sonuçlara değil, uzun vadede ekonomik toparlanma hedeflerine de zarar verebileceği uyarısında bulunuldu
    19 mart da çıkan Tüsiad parasıymış ve çıkacak para kalmamış derler bu sitede başka başka yerlerde yazarlar bugün Trt gibi artı bekliyen bile vardı.

Yahu çıkan paranın tahminim yarısı kendi taraflarından onu bile çözememişler.

Diğerleri olsun bakalım ne oluyormuş bende merak ettim.

Ve Ölü Asker,Ölü Emekli,Ölü Hasta moduna geldik Asker hariç diğerlerine aslak gözü ile bakan iktidar takımı var.

Nefes alacak mekan bırakmayıp dozu hergün arttırıyorlar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

5. Pençe Kilit bölgesinde metan gazından zehirlenerek şehit olan askerlerimizin sayısı 12'ye yükseldi.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Eczacı ilaçta tuhaf hareketler sabah gözüme çarptı %5 yukarıda idi biraz önce gözüme çarptı %3 aşağıda
    Benim ekran mı bozuk
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Pençe Kilit bölgesinde metan gazından zehirlenerek şehit olan askerlerimizin sayısı 12'ye yükseldi.
    BurakDeniz
    @FrkWakabayashi
    ·
    7d
    @BorbaZaDomovinu
    adlı kişiye yanıt olarak
    Bir tim komutanlarla beraber 19 askerden oluşur lakin hiçbir tim mağaraya topyekûn intikal etmez. Bunu neden kimse sorgulamiyor.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    BurakDeniz
    @FrkWakabayashi
    ·
    7d
    @BorbaZaDomovinu
    adlı kişiye yanıt olarak
    Bir tim komutanlarla beraber 19 askerden oluşur lakin hiçbir tim mağaraya topyekûn intikal etmez. Bunu neden kimse sorgulamiyor.
    Ben az önce sorguladım
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 869/1005 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •