Gunaydin
Tesekkur ederim ne güzel paylaşımlar yapmışsınız.
Sn Yörük zekanızın kaynağının ne olduğunu anladım şimdiCok derin okumuşsunuz.. Tavsiye ettiklerinizden yararlanicam emin olun.
Sn Selim guzel düşmüş çeneniz. Samimi bir ortam oldu değil mi. Boyle devam edersek sanalda olsa yıkılmayan kale gibi sağlam bir dostlugumuz olacak
Ben kumar olduğunu düşünüyorum.. Risk var. Fx bana zarar veriyor net. Kazanmak mümkün ama zamanim parayi kazanmaya harcamak için değersiz değil. Ihtiyacinizdan fazlasını verin deniliyor. Bu durumda ihtiyacım olmayan bir parayi kazanmaya calismam mantıksız. Şu an baya baya yanlış yaptığımı dusunuyorum.
Mikro lot demişsiniz. Spotla farki var. Cunku mikro lot bile olsa ters tarafta olmak kaygı yaratır hep. Ve dayanamayıp yine dalarim pozisyona. Ya da süper bir sinyal görürüm yine dalarim.. Her türlü bulasirim.
Astrolojiyi cok bilmiyorum. Yani detaylı bakmadim. Ama şirke girmeden herseyden faydalanabiliriz bence. Zarari yok.
Başak burcuyum. Herseyi mukemmellestirme isteğim surekli yanlış yaptığımı düşündürtüyor bana. Yanlis yaptım şöyle yaparsam daha iyi olur düşüncesi kafamın içinden çıkmıyor. Kararsizligim bu yuzden
Amaaaaaaa insanin kendini eğitmesi, terbiye etmesi mümkün. Fx yerine bununla uğraşsam kazancım paha biçilemez. Amacim su an bu
Tuhaf bir rüya gördüm. Bir sürü balık. Akvaryumcuya gidiyorum. Kocaman tanklar. Ve balıkların arasına dalıyorum. Ilgincti..
Sevgiler hepinize![]()
Yer İmleri