Sayfa 87/938 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 689 - 696 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Sıkı önlemler almama rağmen bulaştı, sabahtan beri gayet iyiydim de son 1- 2 saattir boğazımda biraz ağrı ve dolayısla biraz yutkunma sıkıntısı yaşıyorum, bu ağrı için basit bitkisel (meyve vb. ) önerisi olan varsa sevinirm.
    Geçmiş olsun. C-D vitamini ve bol su. C vitamini için yeşil otlar (maydanoz başta olmak üzere) ve tabletler, D vitamini için Dvit, günde 1 aspirin (kan sulandırıcı) rahatlatır diye düşünüyorum.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi aralar kullandığım Gillete traş bıçağının ,bıçaklarının 8 tanesi 161 TL...
    geçen sene 50 TL civarıydı...

Artışa bak..

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Bi aralar kullandığım Gillete traş bıçağının ,bıçaklarının 8 tanesi 161 TL...
    geçen sene 50 TL civarıydı...

Artışa bak..
    Bir yanlışlık olmalı. Enflasyon %12. Baştaki 1 rakamını yanlış koymuştur sehven iktidarın sehven marketi. [emoji35]
    Baştaki rakamı silsek bile %22 artış var ama idare edelim artık. [emoji16]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tikkat tikkat..
    Dolar zaten yine de $ahlanıyor aman da esas mesele; Dowgillerin bu tip gizlenmiş düşüşleri en tehlikeli senaryoları barındırır borsaların bünyelerinde..
    Lonkörler & hisseciler kumpanya stratejilerinize zırvasal rakım dahilinde lütFen tekrar bknz.
    Thanks ✔

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    kanal İSTANBUL ve Çanakkale köprüsü; bence gereksiz yatırımlar.Hele kanal İstanbul;mantıklı bir gerekçe duymadım.
    BU ENERJİ SANAYİ-TEKNOLOJİYE harcansa ülkeme faydası olur.

Çanakkale köprüsü ; bayramda bile kalabalık olmaz.

kanal İSTANBUL, siyasi çıkışın gereği olarak söylenmiştir diye düşündüm.unutulur gider dedim ama tekrar canlandı.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    kanal İSTANBUL ve Çanakkale köprüsü; bence gereksiz yatırımlar.Hele kanal İstanbul;mantıklı bir gerekçe duymadım.
    BU ENERJİ SANAYİ-TEKNOLOJİYE harcansa ülkeme faydası olur.

Çanakkale köprüsü ; bayramda bile kalabalık olmaz.

kanal İSTANBUL, siyasi çıkışın gereği olarak söylenmiştir diye düşündüm.unutulur gider dedim ama tekrar canlandı.

DAHA ÖNCE DE İFADE ETMİŞTİM.altında- biraz ihlal olsa da- alçalan üçgen var.4 aylık formasyon kırıldı.

hedef 1650 dolar.

temelde destekliyor.AŞI HABERLERİ ve MB larını uzun zaman sonra ilk defa nette altın satıcılı olması(geçenlerde haberlerde vardı)

şekil tam nizami değil ama illaki tam uygun olacakta değil.günlük ve daha büyük zaman diliminde bu formasyon genelde isabetli.
    [emoji106][emoji106][emoji106]
    Aynı düşüncedeyim.

Duhul
    Nov 2020
    İkamet
    Isparta
    Gönderi
    25
    Bugün gram longlar elimde patlayacak galiba����

Sayfa 87/938 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri