Geçmiş olsun
Kasım başı gibi bende geçirdim
Evde hafif geçirmiş olmama rağmen kanda pıhtılaşma hala devam ediyor
Arkadaşların da yazdığı gibi
C.D vitamini şart
Kan sulandırıcı ben kullandım
Devletin verdiği ilaçları kullandım
Başta enfeksiyon vardı antibiyotik kullandım
Öksürük uzun surdu
Ateş ve tat kaybı veya bulantı bende olmadı
Hafif öksürük,hafif terleme,hafif sırt ağrısı oldu
Hiçbiri çok rahatsız edici değildi
Çok azda olsa bende çiğere inmişti
10 gün sonra negatif oldum
Şuan da iyiyim SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kanal İstanbul için para lazım. Şimdi aşı falan diyerek muhteşem iktidarımızın ve asrın liderimizin keyfini kaçırmayalım. [emoji35] Üç yıl sonra seçim var, birkaç kilise ve müzeyi de camiye çevirir, miting yapar toplanan milyonların kafasına çay poşeti fırlatır, sürü bağışıklığı ile virüsten kurtuluruz İnşallah, maşallah, elhamdülillah. [emoji56] Geçen şubat ayında bilimsel yandaşlarımız Türk geninin virüse karşı dirençli olduğunu söylüyorlardı, atlatırız herhalde.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn Culpable,
Uzun vadede altın ve gümüş için ciddi yüksek rakamları düşünmekle birlikte, kısa ve orta vadede borsaların hareketini izlemek gerek diye düşünüyorum. Eğer ciddi bir borsa realizasyonu gelirse, başta gümüş olmak üzere emtiayı çok uygun fiyatlardan almak mümkün olabilir. Dün bir yazı vardı, yazan arkadaşın ismini unuttum, dönüşü görmeden yapılan alımlar sıkıntı yaratabilir şeklinde yazmıştı. Haklı. Şu anda hala düzeltme aşamasındayız. Dibi ve dönüşü görmek gerek.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kan tahlili yaptırdımSM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri