Sayfa 87/996 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 689 - 696 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Teşhisi kendiniz mi koydunuz?
    Malum, kış aylarında hava kirliliği çok fazla ve boğazda yanma hissini veren önemli etken. Diğeri de
    maske kullanımının yan etkileri,içindeki elyaf partikülleri boğazı tahriş ediyor...
    2 gün önce test yaptırdım, başlarda boğazımda sıkıntı yoktu,verilen ilaçları kullanmama rağmen akşam bu ağrı başladı gece de arttı . İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim, dediklerini uygulamaya gayret edeceğim...
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

2. Geçmiş olsun
    Kasım başı gibi bende geçirdim
    Evde hafif geçirmiş olmama rağmen kanda pıhtılaşma hala devam ediyor
    Arkadaşların da yazdığı gibi
    C.D vitamini şart
    Kan sulandırıcı ben kullandım
    Devletin verdiği ilaçları kullandım
    Başta enfeksiyon vardı antibiyotik kullandım
    Öksürük uzun surdu
    Ateş ve tat kaybı veya bulantı bende olmadı
    Hafif öksürük,hafif terleme,hafif sırt ağrısı oldu
    Hiçbiri çok rahatsız edici değildi
    Çok azda olsa bende çiğere inmişti
    10 gün sonra negatif oldum
    Şuan da iyiyim
     Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    2 gün önce test yaptırdım, başlarda boğazımda sıkıntı yoktu,verilen ilaçları kullanmama rağmen akşam bu ağrı başladı gece de arttı . İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim, dediklerini uygulamaya gayret edeceğim...
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Bi aralar kullandığım Gillete traş bıçağının ,bıçaklarının 8 tanesi 161 TL...
    geçen sene 50 TL civarıydı...

Artışa bak..
    Bir yanlışlık olmalı. Enflasyon %12. Baştaki 1 rakamını yanlış koymuştur sehven iktidarın sehven marketi. [emoji35]
    Baştaki rakamı silsek bile %22 artış var ama idare edelim artık. [emoji16]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sıkı önlemler almama rağmen bulaştı, sabahtan beri gayet iyiydim de son 1- 2 saattir boğazımda biraz ağrı ve dolayısla biraz yutkunma sıkıntısı yaşıyorum, bu ağrı için basit bitkisel (meyve vb. ) önerisi olan varsa sevinirm.
    Geçmiş olsun. C-D vitamini ve bol su. C vitamini için yeşil otlar (maydanoz başta olmak üzere) ve tabletler, D vitamini için Dvit, günde 1 aspirin (kan sulandırıcı) rahatlatır diye düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun
    Kasım başı gibi bende geçirdim
    Evde hafif geçirmiş olmama rağmen kanda pıhtılaşma hala devam ediyor
    Arkadaşların da yazdığı gibi
    C.D vitamini şart
    Kan sulandırıcı ben kullandım
    Devletin verdiği ilaçları kullandım
    Başta enfeksiyon vardı antibiyotik kullandım
    Öksürük uzun surdu
    Ateş ve tat kaybı veya bulantı bende olmadı
    Hafif öksürük,hafif terleme,hafif sırt ağrısı oldu
    Hiçbiri çok rahatsız edici değildi
    Çok azda olsa bende çiğere inmişti
    10 gün sonra negatif oldum
    Şuan da iyiyim

Teşekkürler, size de geçmiş olsun, kanda pıhtılaşma olduğunu nasıl anladınız? Limon suyu kanı cıvıtmak için yeterli mi?
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    aşı, hasta olmayana yapılıyor..aşı için önce corona testi yapılması gerek..
    milyonlarca insana test mi yapacaksınız, hangi bütçeyle..
    diyelimki bütçeniz var, kim yaptırır bu testleri.nüfusun %kaçı yaptırır sizce..%10-20 !!
    diyelimki nüfusun tümü yaptırdı..
    herkese yetecek kadar ücretsiz aşı olacak mı, olacaksa hangi bütçeyle olacak..
    diyelimki yeni gaz ve altın madeni bulduk ve 2 ayda madeni işletmeyi başardık..
    virüs onlarca mutasyon geçirmiş deniyor..etkisini görmek için kaç ay beklemek gerecek..
    diyelimki 2-3 ayda bağışıklık kazandık..
    daha sonraki aylar tekrar etmeyeceğinin garantisini kim veriyor..
    diyelimki tekrar etmedi ve virüs de bitti..
    peki yan etkileri ne olacak..
    zombiye dönüşme ihtimalinden tutun da bu aşıların diğerlerinden farklı olarak insanda genetik değişime kadar bir sürü görüşler ve bulgular var..
    ayrıca bu aşıların bir sonraki yeni virüse karşı bilinçli olarak üretilebileceği de konuşuluyor..
    ve 10 yıl boyunca birçok virüsle uğraşacağımızı iddia edenler var..
    amaç yeni dünya düzeni deniyor..
    bunların hepsi mantıklı, olası şeyler ve piyasa bunların hepsini algı operasyonuyla, manipülasyonlarla yok sayıyor..
    haydi piyasa için insan canının zerre kadar değeri yoktur, bize ne oluyor..
    en önemli gerçek şu; virüs 1 kişiden bu hale ulaştı..şimdi milyonlar var..bunu yapan güç herşeyi yapar..
    Kanal İstanbul için para lazım. Şimdi aşı falan diyerek muhteşem iktidarımızın ve asrın liderimizin keyfini kaçırmayalım. [emoji35] Üç yıl sonra seçim var, birkaç kilise ve müzeyi de camiye çevirir, miting yapar toplanan milyonların kafasına çay poşeti fırlatır, sürü bağışıklığı ile virüsten kurtuluruz İnşallah, maşallah, elhamdülillah. [emoji56] Geçen şubat ayında bilimsel yandaşlarımız Türk geninin virüse karşı dirençli olduğunu söylüyorlardı, atlatırız herhalde.

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Sn JAS Ilk once sunu belirteyim ben kaldiracli islem yapmam gumuste, alacagim miktari duruma gore 3 parcaya yada 5 parcaya bolerek alim yaparim . ve alimlarimi tamamladigim zamanda PU gorursem o zaman 5-10 lot FX de long pozisyon acarim

normalde bu seviyelerden 1 parca alim yapicaktim am,a 22.8x altinda haftalik kapanis yaptigi icin almadim erteledim .
    onceki gun JP nin cizelgesini atmistim mart ayindan bu zamana kadar portfoylerine yaklasik 45m ons eklemis gozukuyordu . kendi kendime soruyorum bu adamlar bu kadar gumus topluyor ama 16 12 hareketinde mal almak yerine hatta portfoyundeki 40milyon onsu satilabilir hale getirmisti . 16 12 hareketinde mal almadilar hatta 12 20 hareketinde de cok fazla mal almadi ama 20-29 arasinda 40 milyon ons daha eklediler hanelerine ..

JP nin neden bu kadar gumus topladigi hakkinda bir suru soylentiler var ama hicbiri gercek gibi durmuyor . JP nin neden bu kadar mal topladigini ve neden dusuk fiyat yerine 20 ve yukarisindan mallandigini bilen insan zaten Gumusten cok guzel vurgunlar yapar

ben alim icin bu haftayida bekleyecegim sayet bu haftada 22.80 altinda kalirsa o zaman grafikdeki yesil cizgiye kadar alim yapmiyacagim

Sn Culpable,
    Uzun vadede altın ve gümüş için ciddi yüksek rakamları düşünmekle birlikte, kısa ve orta vadede borsaların hareketini izlemek gerek diye düşünüyorum. Eğer ciddi bir borsa realizasyonu gelirse, başta gümüş olmak üzere emtiayı çok uygun fiyatlardan almak mümkün olabilir. Dün bir yazı vardı, yazan arkadaşın ismini unuttum, dönüşü görmeden yapılan alımlar sıkıntı yaratabilir şeklinde yazmıştı. Haklı. Şu anda hala düzeltme aşamasındayız. Dibi ve dönüşü görmek gerek.

8. Kan tahlili yaptırdım
    Teşekkürler, size de geçmiş olsun, kanda pıhtılaşma olduğunu nasıl anladınız? Limon suyu kanı cıvıtmak için yeterli mi?

Sayfa 87/996 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •