Sayfa 85/996 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 673 - 680 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. Sn JAS Ilk once sunu belirteyim ben kaldiracli islem yapmam gumuste, alacagim miktari duruma gore 3 parcaya yada 5 parcaya bolerek alim yaparim . ve alimlarimi tamamladigim zamanda PU gorursem o zaman 5-10 lot FX de long pozisyon acarim

normalde bu seviyelerden 1 parca alim yapicaktim am,a 22.8x altinda haftalik kapanis yaptigi icin almadim erteledim .
    onceki gun JP nin cizelgesini atmistim mart ayindan bu zamana kadar portfoylerine yaklasik 45m ons eklemis gozukuyordu . kendi kendime soruyorum bu adamlar bu kadar gumus topluyor ama 16 12 hareketinde mal almak yerine hatta portfoyundeki 40milyon onsu satilabilir hale getirmisti . 16 12 hareketinde mal almadilar hatta 12 20 hareketinde de cok fazla mal almadi ama 20-29 arasinda 40 milyon ons daha eklediler hanelerine ..

JP nin neden bu kadar gumus topladigi hakkinda bir suru soylentiler var ama hicbiri gercek gibi durmuyor . JP nin neden bu kadar mal topladigini ve neden dusuk fiyat yerine 20 ve yukarisindan mallandigini bilen insan zaten Gumusten cok guzel vurgunlar yapar

ben alim icin bu haftayida bekleyecegim sayet bu haftada 22.80 altinda kalirsa o zaman grafikdeki yesil cizgiye kadar alim yapmiyacagim

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Altını gömen gümüşü hayda hayda gömecek demektir. JP Morgan aldığı ve ortalaması şu anki fiyatın üzerinde olan dünya kadar gümüşü de zararına satacak anlamı çıkar buradan. Yani yeni dünya düzeni kurulmayacak, kurumlar ve ülkeler boşuna dünya kadar altın ve gümüşü stoklamış olacaklar demektir.
    Sizce bu mümkün mü? Bana göre değil. Neyse zaman gösterecek zaten doğruyu yanlışı. Şu her yıl 7-8 trilyon dolarlık genişleme için düğmeye basılsın işin rengi ortaya çıkar. 3-4 ay sonrasını bir görelim. Ben bu iki iletiyi de arşive atayım.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2. 2021 için corona ile anlaşma mı imzaladık..
     Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    İyi akşamlar forumdaşlar, nalet korona bizi de buldu, 2020 bitmeden bize rahat yok arkadaş

3. aşı, hasta olmayana yapılıyor..aşı için önce corona testi yapılması gerek..
    milyonlarca insana test mi yapacaksınız, hangi bütçeyle..
    diyelimki bütçeniz var, kim yaptırır bu testleri.nüfusun %kaçı yaptırır sizce..%10-20 !!
    diyelimki nüfusun tümü yaptırdı..
    herkese yetecek kadar ücretsiz aşı olacak mı, olacaksa hangi bütçeyle olacak..
    diyelimki yeni gaz ve altın madeni bulduk ve 2 ayda madeni işletmeyi başardık..
    virüs onlarca mutasyon geçirmiş deniyor..etkisini görmek için kaç ay beklemek gerecek..
    diyelimki 2-3 ayda bağışıklık kazandık..
    daha sonraki aylar tekrar etmeyeceğinin garantisini kim veriyor..
    diyelimki tekrar etmedi ve virüs de bitti..
    peki yan etkileri ne olacak..
    zombiye dönüşme ihtimalinden tutun da bu aşıların diğerlerinden farklı olarak insanda genetik değişime kadar bir sürü görüşler ve bulgular var..
    ayrıca bu aşıların bir sonraki yeni virüse karşı bilinçli olarak üretilebileceği de konuşuluyor..
    ve 10 yıl boyunca birçok virüsle uğraşacağımızı iddia edenler var..
    amaç yeni dünya düzeni deniyor..
    bunların hepsi mantıklı, olası şeyler ve piyasa bunların hepsini algı operasyonuyla, manipülasyonlarla yok sayıyor..
    haydi piyasa için insan canının zerre kadar değeri yoktur, bize ne oluyor..
    en önemli gerçek şu; virüs 1 kişiden bu hale ulaştı..şimdi milyonlar var..bunu yapan güç herşeyi yapar..

4. burda yüzlerce insan var..hayatında daha normal grip aşısı olabilen var mı burda..doktor, eczacılar ve 65 yaş üstü hariç..şimdilerde kronik rahatsızlığı yoksa onlara da çıkmıyor aşı..yani parayla dahi alamazsın..
    benim aklım almıyor valla..aşı testi yapılacak bana ve sonra aşı yapılacak..valla herşeye inanırım buna inanmam..
    kendinizin inanmadığı şeyi başkasına inandıramazsınız..ki öyle yapılıyor şuan..

5. normal bir gripten bahsediyorum, hani önceleri 1 haftada geçip, suriyeli istilasından sonra 1 ayda zor geçen gripten bahsediyorum..
    bu aşı için önce doktorunuza başvuracaksınız, belli bir yaş üstündeyseniz, risk gurubundaysanız ve rahatsızlıklarınız varsa ancak bu şekilde isminize onay çıkıyor ve bu onay ile eczaneye başvuruyorsunuz, eczane sizin isminize göre sipariş veriyor..normal bir grip aşısı bu..
    çok çok corona aşısısında izlenen yol da bu şekilde olur..
    yarın birgün derlerki, efendim biz tüm nüfusu kasdetmediydik, risk grubundaki tümü kast etmiş idik..

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    2021 için corona ile anlaşma mı imzaladık..
    Aşı falan dedim,belki yetişirse dedim...
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Sıkı önlemler almama rağmen bulaştı, sabahtan beri gayet iyiydim de son 1- 2 saattir boğazımda biraz ağrı ve dolayısla biraz yutkunma sıkıntısı yaşıyorum, bu ağrı için basit bitkisel (meyve vb. ) önerisi olan varsa sevinirm.
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Sıkı önlemler almama rağmen bulaştı, sabahtan beri gayet iyiydim de son 1- 2 saattir boğazımda biraz ağrı ve dolayısla biraz yutkunma sıkıntısı yaşıyorum, bu ağrı için basit bitkisel (meyve vb. ) önerisi olan varsa sevinirm.
    Uykusuz kalma,bol bol uyu

Sayfa 85/996 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •