Sayfa 73/996 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 577 - 584 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. bu robotlar yf...herıfın robotlarına çok benzıyor......volatıl...tek tus 2000 yukarı asagı supuruo....tum acemıler..dokuluyor....haftalıklar daha asagı cakılmadı.....bu hafta haftalıklar...normal......bu hafta iş belli olacak.....146 altı sortorler guler....ama dusus emaresı haftalıklar 146 altına gırmeden olmaz....tabı zamansalıkta onemlı...yukselıs .5.6 . haftadaysa dıkkat edın.....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2. altın, geçmiş yılarda, özellikle birkaç yılda kasım ayında tabanı bitirip 1 Aralık itibariyle yükselişini başlatmış..son iki yılda ise, bu yıl %105 ve geçen yıl %50 yükselişlerini sadece 10 ayda yapmış..ve aynı göstergeler benzer taban yapmış..tesadüf diyebilirsiniz ..ama bu demek değildirki göstergeler aynı dip oldu diye fiyatlama benzer olsun..ama geçmişte öyle olmuş..

o yüzden hem zamansal, hem grafikteki çizimler, hem göstergeler ve hem de temel analiz uyuşmalı..ve şuan uyuşma var..yinede kesin diyemeyiz..

Bu aralar garan pay vadelide iş yapıyorum.
    Çıktıkça shortluyorum.düşünce flat.
    Kaybettiğim olmadı.
    Büyük oynamıyorum,sadece evde kal sebebinden.stres olmasın birde.
    Spotta %100 gram altındayım.
    Beklentim 600 tl üstü.

4. aslında yaşanan dolarizasyonun gerçeği şu..
    vatandaş, gerçek enflasyon karşısında eriyen maaşlar ya da gelirlerin olduğunu gördü, yaşıyor..demekki diyor %50 civarında gerçek enflasyonu yetkililer henüz kabul etmedi ama kabul edecek ve bu fiyatlanacak diyor..
    faiz artışı bunun habercisi diyor..bu yüzden altın ve dolara saldırdılar..faizler belki %50 lere gelmeden bu durum çözülemeyecek..çünkü beklenti bu..çünkü enflasyon bu
    enflasyon %50 iken sen maaşa 1 yıl için %6 zam verirsen, kalan %44 için millet pozisyon alır..

Memlekette her şeyin fiyatı dolara göre değişiyor artık.
    Uzun vade dolara yatmış düşüşlerde satmayan hatta alım yapan insanlar var çevremde.satan pişman oluyor,
    Bu durum ayni 2000 lerde olduğu gibi dolar aylık grafikte macd uyumsuzluğu verene kadar sürecek

6. açık açık bu demektirki, devalüasyon beklentisi var..
    kimse buna başka bir mana yüklemeye çalışmamalı..
    millet geçmişte çok tecrübe etmiş..

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Memlekette her şeyin fiyatı dolara göre değişiyor artık.
    Uzun vade dolara yatmış düşüşlerde satmayan hatta alım yapan insanlar var çevremde.
    Şu durum ayni 2000 lerde olduğu gibi dolar aylık grafikte macd uyumsuzluğu verene kadar sürecek

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    açık açık bu demektirki, devalüasyon beklentisi var..
    kimse buna başka bir mana yüklemeye çalışmamalı..
    millet geçmişte çok tecrübe etmiş..
    Eskisi gibi bir gecede yapmıyorlar artık.
    Yavaş yavaş devalüe ediyorlar.
    Doların bir anda zıplamasından çok kazık yiyenler var.
    Bu insanlar artık dolar satmıyor,sat dersen küfür ediyorlar.
    Biz yedik kazık zaten papaz öncesi.
    İnsanlar artık doların düşeceğine inanmıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    DAHA ÖNCE DE İFADE ETMİŞTİM.altında- biraz ihlal olsa da- alçalan üçgen var.4 aylık formasyon kırıldı.

hedef 1650 dolar.

temelde destekliyor.AŞI HABERLERİ ve MB larını uzun zaman sonra ilk defa nette altın satıcılı olması(geçenlerde haberlerde vardı)

Sayfa 73/996 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •