Sayfa 87/116 İlkİlk ... 3777858687888997 ... SonSon
Arama sonucu : 927 madde; 689 - 696 arası.

Konu: QUAGR - Qua Granite

1.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Ne olur ortağım sence. Nerede durur bu zulüm 3 aydır düşüyor hangi fiyata kadar geri çekilebilir
    Dostum, Dün sanırım yazdım. İlk etapta 5.50, tutunamazsa 4.90 a kadar yolu olduğunu düşünüyorum. Oralara gelince tekrar değerlendiririz.

Patron 'bey' geçen mayısda, şirket hisseleri yaklaşık 90 TL lerden 63.55 TL ye çakılınca yaklaşık 5 milyon TL lik hisse almıştı. 63.5 TL nin şimdiki karşılığı 5.30 TL ediyor.

Aylardır süren bu tecavüzün arkasındakilerden bir o değilse eğer yine o civarlarda hisse almaya başlayabilir diye düşünüyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Borsa hayatımda burada geldiğim oyuna asla düşmemiştim fena hallettiler valla

Aslında geçen teknik anlamda herşey müsait idi döndü dedim kendimce mala girdim girdiğim günden beri tepe taklak destek te tanımıyor endeks toparlıyor bu toparlamıyor felan iyi denk getirildim
    Yıllardır borsadayım. 3 beş bin TL kazanınca satar çıkardık. Daha bilinçli bir yatırımcı olalım dedik. Al satçı olmayalım, değer yatırımcısı olalım dedik. Fiyat şeytandır falan filan zart zurt süslü laflara aldandık. Türk borsasının çakalların, alçakların, para baronu mafyatik hırsızların kol gezdiği bir yer olduğunu unuttuk, yatırımcı olduk. Kazığı arkamızdan soktular ağzımıza kadar girdi. Bu yüzden mesajla anlatıyorum derdimi sesim çıkmıyor çünkü..

Bu da birgün bitecek merak etme, sadece sabır. inanıyorum ki Zamanı gelince 16 - 17 TL den ellerine vereceğiz bu alçak çakalların!!

3. Hergün pozitif açılıştan sonra o.çocukları baskılıyor baskılıyor baskılıyor.. Ama özellikle saat 5 ten sonra Matild Manukyan seviyesindeki baş ****** çocukları devreye giriyor ve zaten can çekişen hissenin bağırsaklarına kadar sokuyorlar..

Ben de sizin gelmişinizin ve geçmişinizin bağırsaklarına kadar sokayım a.k.çocukları!

4. Hayatım da hiç bu duruma düşmemiştim
    Resmen tecavüze uğramış gibi hissediyorum
    Bu nedir arkadaş freni patlamış kamyon gibi düşüyor tepkisiz soluksuz kırmızı manyağı yaptılar

5. Finansallara baktığım zaman batık bir firma gibi durmuyor

Bu sorgusuz sualsız satış batıyorda bizim mi haberimiz yok die içimden geçirmeden edemiyorum

Arkadaşlar rica ediyorum sizde bakın batıyor mu bu hisse nedir bu arkadaş önüne kim alım gönderirse çakıyorlar

6.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Finansallara baktığım zaman batık bir firma gibi durmuyor

Bu sorgusuz sualsız satış batıyorda bizim mi haberimiz yok die içimden geçirmeden edemiyorum

Arkadaşlar rica ediyorum sizde bakın batıyor mu bu hisse nedir bu arkadaş önüne kim alım gönderirse çakıyorlar
    Arkadaşım, düşündüğünün tam tersi. Şirket çatır çatır çalışıyor. Kapasitesini 3.7 kat artırmış. Çalışmayan şirket nereden kaynak bulacak da 10 kat bedelsiz sermaye artırımı yapacak, ama yapmış.

Yurtiçi satışlar son bilançoda çok iyi, artarak geldi. Borsaya açıldığında satışlarının yaklaşık %50 si ihracat imiş ama şimdilerde yarı yarıya düşmüş. Şirkete göre bunun nedeni Avrupa da ekonominin soğuması. Çünkü ihracatının çoğunu AB ülkelerine yapıyor. Ama yakın dönemde düzeleceğini düşünüyorlar. Yatırımlarını bitirmiş, sermaye de 10 kat artırılmış...

Sorun da tam olarak burada başlıyor bence. Şimdi Şirketin kaymağını yeme vakti geldi ve bu kaymağı sana bana yedirmemek için her türlü o.çocukluğunu yapıyorlar.

Hani hergün saat 5 ten sonra hisse şelale oluyor ya, hah tam orada -düşündüğümüzün aksine- malın gözüne vuruyorlar. Bir güzel topluyorlar.

Seni bilmem ama benden tek bir lot alamazlar. Benden tek alabilecekleri şey var, onu da birkaç gün önce yazdım,okuyan anlamıştır.

ha bu arada, daha birkaç gün önce vasıflı-vasıfsız eleman aramaya başlamışlardı. Sence bu elemanları batan şirketi tasfiye edebilmek için mi alıyorlar yoksa siparişlere yetişebilmek için mi? Cevabı çok zor olmasa gerek

7. Sevgili ortağım zararına çıkmak gibi huyum yok

Para kaybetmek yerine zaman kaybederim

Yani batma ihtimali yok diyorsun ? Yani böyle tepkisiz hareketler olunca acaba dedim

8.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Sevgili ortağım zararına çıkmak gibi huyum yok

Para kaybetmek yerine zaman kaybederim

Yani batma ihtimali yok diyorsun ? Yani böyle tepkisiz hareketler olunca acaba dedim
    Yukarıda soruna cevap verdim dostum ama inanamıyorsan Son bilançoya bak, finansallarını incele, faaliyet raporunu oku. Batıyor mu batmıyor mu sen karar ver.

Sayfa 87/116 İlkİlk ... 3777858687888997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •