Sayfa 870/1002 İlkİlk ... 370770820860868869870871872880920970 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 6,953 - 6,960 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1. Papağan anektodu müthiş... Hiçbir şey onun yerini tutamaz

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Durum tesbiti yaptigini bilmezmiyiz, tabi ki oyledir.

Gecenlerde CHP'li ruh hastalari diyordun.
    Ne kadar iyi , biliyorsan başka bir şey demeye gerek yok, yalnız kesinlikle de durum tespiti yapmıştım.

CHP li dememişimdir CeHaPe li demişimdir . Chp yi mezhep partisi yaptınız sonra da AKp lileri meclise soktunuz. Yani iyice sıvadınız.. sen git İmambakır Rüküş Le partinin sorunlarını tartış.

Maalesef , Gene de seçmeni bulunduğum il de ki , istanbul değil, CHP den başka oy verilecek kişi yok. Not : sen inanma sorun değil.

3. Pek bir katkım olmasa da foruma, arada bir bakıp gülmek iyi geliyor... Bu da lazım

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku

Bunu daha önce görmemiştim.
    Cok anlamli konusmus, Konficyus gibi.

Piril piril biz zeka.(!)

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kaç yabancının beyni yandı acaba?

Amerikan bir firma, bir bilgisayar üretmiştir ve her soruyu cevaplıyordur.Temel, bir gün firmaya gitmiş ve bilgisayarın karşısına geçerek ne var ne yok? diye sormuş.Bilgisayardan dumanlar çıkmaya başlamış ve bir süre sonra bilgisayar patlamış.Firmada çalışanlar sen bu bilgisayara ne sordunda patladı? demiş.Temel de ne var ne yok? dediğini söylemiş.
    * * *
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Cevdet Akçay, linkler koptu, 7 aydır tamir etmeye çalışıyoruz diyor ya, işin özeti bu.
    Her şeyde linkler koptu.
    bu adami nasil isten atmiyorlar sasiriyorum

cok dogru konusuyor

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bu arada burası tam bir ters indikatör .

Burada insanlar dinden soğuyor deniyor ya ateist deist oluyor bazı yazarlar tarafından söyleniyor .

Benim çevremde son iki ayda en az 4/5 kişi beş vakit namaza başladı . Öncesinde alemlere akmaktaydı çoğunluğu .
    namaz kilan cok ateist var

Cunku cumalari namaz sonrasi ticaret muhabbeti donen ortamlar var sirf onun icin katlaniyorlar hatta edindikleri bilgiyle zengin olanlar var

Namazi taklit etmek cok kolay

Sayfa 870/1002 İlkİlk ... 370770820860868869870871872880920970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •