Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 872/1014 İlkİlk ... 372772822862870871872873874882922972 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 6,969 - 6,976 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Evinizi inceledim siz 250 kira bedeli istiyorsunuz..Ben 170 kira bedeline evinize talibim..Daha önce de 170 kira bedeline satanların evine talip oldugumu yazmıştım.Bu forumda ev satın alma kriteri bu..Ben de ona ayak uyduruyorum.Gerci bu üst sınır gerçekte ev bedellerinin 100 kira olduğunu iddia eden çok oldu burada.Malum kriz çıkacak usd de olanlar parayı katlayacak.O zaman benden evi tekrar 100 kira bedeline tekrar alırsınız kimbilir..[emoji1]

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çekmeköyde 170 kira bedeline havuzlu sitede ev varmı acaba.Bence hepsi 250 kira bedeli civarında işlem görüyor.O zaman yeni evlerde de durum buna yakın olacağına göre,bu rekor yanlış hesaplama yapanların kırdığı bir rekor, sürdürülemez yani.Fiyatlar hadi balon demiyeyim de pahalı ,siz de aynı şeyi söylüyorsunuz işte.Ekonomide rasyonel olamayan hiç bir şey uzun süre sürdürülemez.Bizim inşaat işi de öyle.

Ha bana sorarsanız sen kendi evini alırmıydın,açık cevap almazdım))))))))Pahalı bence.

Herkes 300 e çeksin bende çekerim ve hiç gocunmadan satarım.Makul rakam cidden o.

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ben demiyorum devlet diyor.Diyor ki arkadaşlar müteahitler bana geldi evler satılmıyor diye ağladı.Bunlar batmasın siz bu evleri alın.Ben sizden alacağım alım satım vergisini yarıya indirdim ekime kadar dedi.Yalan mı.
    Bir taraftan da yukarda arkadaş yazmış bakınız kiradan alınan gelirlere yüzde 30 zam geldi diye..Bu ev satın aldırmaya teşvik değildir..

Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

Kiradan alınan gelirlere geldi de diğer vergilere gelmedi mi.O zaman MTV ye geldi arabaya binmeyin,köprüye geldi geçmeyin,elektriğe geldi kullanmayın diye mi algılanacak.Para yok hükümet ne bulursa herşeye zam yaptı, emlağı ayrı tutsa bu zam furyasında çok göze batardı.Yoksa bence elinde olsa ayrı tutardı emin olun))))))))

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Herkes 300 e çeksin bende çekerim ve hiç gocunmadan satarım.Makul rakam cidden o.
    Aidat ne kadar?

Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

Valla kiracı çıkalı 3 ay oldu ben hiç yatırmadım.Site yönetimine de ayıp oldu 3 aydır ama ))))))))) Sanırım 170 veya 270

Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Evinizi inceledim siz 250 kira bedeli istiyorsunuz..Ben 170 kira bedeline evinize talibim..Daha önce de 170 kira bedeline satanların evine talip oldugumu yazmıştım.Bu forumda ev satın alma kriteri bu..Ben de ona ayak uyduruyorum.Gerci bu üst sınır gerçekte ev bedellerinin 100 kira olduğunu iddia eden çok oldu burada.Malum kriz çıkacak usd de olanlar parayı katlayacak.O zaman benden evi tekrar 100 kira bedeline tekrar alırsınız kimbilir..[emoji1]

E bir zamanlar cidden 100 kira bedeli idi evler.Herkesin parası faizde idi.Faizler yükselsin kimbilir gene olay ona döner belli mi olur.

Sayfa 872/1014 İlkİlk ... 372772822862870871872873874882922972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •