Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 873/931 İlkİlk ... 373773823863871872873874875883923 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,977 - 6,984 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by tcspirit Yazıyı Oku
    Bakan yalanlamadı. Ben görmedim.
    bakanın kendi yalanlaması abes olur, her dedikoduda çıkıp açıklama yapma zorunluluğum yok der adam..

2.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bakanın kendi yalanlaması abes olur, her dedikoduda çıkıp açıklama yapma zorunluluğum yok der adam..
    İsveç Norveç olsa dediğiniz olabilir.

Biçak sırtında giden bir ekonomiyi, zoraki başka birinin verdiği izin kadar yönetebildiği konuşulan birinin istifa dedikodusu böyle sıradan bir yalanlama ile geçiştirirsen, sana ancak kargalar ile Kadir inanır.

Kendi ağzından hemen yalanlamazsan borsanda çöker, zaten var olan üç kuruşluk güvende ne kadar kalırsa artık o kadar olur.

Normal bir ülke ve ekonomi yönetimi yok.

3. Aslında şu anki bakanın izlediği politika borsaya yarayacak bir politika değil.
    Ayrılma iddiasına dayanak olan taraf ise tam tersine faize sıcak bakmayan ve borsaya yarayacak politikaları savunan taraf.

Sonuçta haber doğru da olsa ibre yukarı, yalan da olsa ibre yukarı.
    Tabi orta ve uzun vadeciler için.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Aslında şu anki bakanın izlediği politika borsaya yarayacak bir politika değil.
    Ayrılma iddiasına dayanak olan taraf ise tam tersine faize sıcak bakmayan ve borsaya yarayacak politikaları savunan taraf.

haber doğru olursa borsayı kimse kurtaramaz. günlerce devre keser endeks. Naci ağbal döneminde tecrübe ettik.

5.  Alıntı Originally Posted by wolf1453 Yazıyı Oku
    haber doğru olursa borsayı kimse kurtaramaz. günlerce devre keser endeks. Naci ağbal döneminde tecrübe ettik.
    Sadece alım fırsatı yaratır. Şu ortamda paranın gidebileceği hiç bir yer yok.
    2 gün düşer sonra misliyle artar.

Bakın dedikodu yayıldı borsa gevşedi ama dövizde tık yok.

Paranın gidebileceği alternatif bir yer olsa o zaman aman dikkat derim ama şu anda yok.
    Süper enflasyon ortamında orta ve uzun vadede bist dışında seçenek yok.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Sadece alım fırsatı yaratır. Şu ortamda paranın gidebileceği hiç bir yer yok.
    2 gün düşer sonra misliyle artar.

Bakın dedikodu yayıldı borsa gevşedi ama dövizde tık yok.

Paranın gidebileceği alternatif bir yer olsa o zaman aman dikkat derim ama şu anda yok.
    Süper enflasyon ortamında orta ve uzun vadede bist dışında seçenek yok.
    bunları borsa 4200'e giderken hiç demiyordun. hatta bist artık enflasyonla ilgilenmiyor yorumu yaptığımda beni onaylamıştın. seninki en acemilerin tepkisi hocam kusura bakma da. +20 yapınca coşmak, -20 yapınca paniğe kapılmak. usta olan herkes zirveden -20 yapınca alır, +20 yapınca satar. 20 tabiki pek tutmayabilir ama asırlık borsa tarihinde sürekli faiz üstü kazanmak isteyenler için sihirli bir rakamdır yani..marketler de misal hep %20-25 indirim yapar genelde..bu rakamın ticarette bir anlamı olmalı..kendin ne yapıyorsun onu bilemiyorum pek yazmıyorsun ama 6 bin yapınca satacaksan buralardan sakın alma: ) o yöne düşüş olursa stop planın nedir öğrenmek isterdim. öyle bir düşüş imkansız demeyecek kadar kıdemlisin: )
    Son düzenleme : friendly_1980; 19-08-2023 saat: 14:43.

7.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    bunları borsa 4200'e giderken hiç demiyordun. hatta bist artık enflasyonla ilgilenmiyor yorumu yaptığımda beni onaylamıştın. seninki en acemilerin tepkisi hocam kusura bakma da. +20 yapınca coşmak, -20 yapınca paniğe kapılmak. usta olan herkes zirveden -20 yapınca alır, +20 yapınca satar. 20 tabiki pek tutmayabilir ama asırlık borsa tarihinde sürekli faiz üstü kazanmak isteyenler için sihirli bir rakamdır yani..marketler de misal hep %20-25 indirim yapar genelde..bu rakamın ticarette bir anlamı olmalı..kendin ne yapıyorsun onu bilemiyorum pek yazmıyorsun ama 6 bin yapınca satacaksan buralardan sakın alma: ) o yöne düşüş olursa stop planın nedir öğrenmek isterdim. öyle bir düşüş imkansız demeyecek kadar kıdemlisin: )
    Benim yatırımım uzun vade
    2019'dan bu yana aldığım hiçbir fonu satmadım.(PPF'ler ve son dönemde aldığım hjb hariç)
    Tamamı ciddi oranda karda.
    Bu arada ne eksiler gördük saymakla bitmez.Hiç birinde panikleyip satmadım.
    O yüzden düşüşler umurumda değil.

Yukarıda yazdığım gibi düşerken satıp dipten alanlar sonra tekrar tepeden satanlar varsa onlarada helal olsun derim.Bende satış yok maalesef.

Yanlız dikkatimi çekti, bist artacak paniğe gerek yok dediğimde baya baya tepkili mesaj yazanlar oluyor.
    Galiba düşüş bekleyip bir türlü gelmeyince dışarıda kalanlar bu arkadaşlar.

Yok yahu ben dedim diye mi bist düşmeyecek.
    Artık fikrimi değiştiriyorum bist düşecek arkadaşlar, düzeltmeyi bekleyin, uygun fiyata alırsınız.

Tüm paraniz borsada belli ki. Rasyonel dusunemiyorsunuz
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Aslında şu anki bakanın izlediği politika borsaya yarayacak bir politika değil.

M2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 873/931 İlkİlk ... 373773823863871872873874875883923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •