Sayfa 874/1002 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,985 - 6,992 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    IPB nin 1 Ekimden bu güne kadar getirisi 8.48 olmuş. 1 Ağustos civarı strateji değiştirdiklerini söylemişlerdi. O günden bugüne kadar da 24.80. Tacirlerin TCD si 20.05 Geçen günkü fon söyleşisinde Tufan bey serbest fon gibi yönetilen herkese açık fon haline getirdiklerini söylemişti bu fon için.
    Umarım çok fazla dikkat çekmeden bu büyüklükle devam eder. Portföy büyüdükçe yönetimi de bizim gibi çok derin olmayan piyasalarda zorlaşıyor yoksa.
    ıpb den düzenli alıyorum 3 ay kadar her gün alacağım... bakalım bu süre zarfında ne getirecek. tcd deki alımlarımı 2/5 oranında azaltıp ıpb ye aktarmaya başladım...yani 3/5 tcd 2/5 ıpb oldu
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Ben de bunu ifade ettim zaten. GMR yapısı gereği nispeten küçük kağıtlara yöneldiği için 1-2 yıllık başarısı ona bağlı olabilir.
    gmr yi alıyorum almasında gedikten hiç hazzetmem ... hiç ısınamadığım bir kurum oldu
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

3.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    hocam kusura bakmayın, alıntı olmadan yazmışsınız, bu yüzden bana hızlı cevap yazmış olabileceğinizi düşündüm. yanlış anladıysam lütfen düzeltin. teşekkürler ve bol kazançlar
    Evet hayrani hocam sizin nezninizde dusuncemi genele ifade etmek istedim.
    Bol kazanclar.Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    ıpb den düzenli alıyorum 3 ay kadar her gün alacağım... bakalım bu süre zarfında ne getirecek. tcd deki alımlarımı 2/5 oranında azaltıp ıpb ye aktarmaya başladım...yani 3/5 tcd 2/5 ıpb oldu
    bende benzer hareket yapıyorum. azar azar tırtıklıyorum ıpb yi. ama yüklü girmek yürek ister. %10 artış %6 düşüşler gördük bu fonda
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5. IPB ile ilgili sıkıntım, stopaj çıktıktan sonra endekse relatif yapaiblecek mi , çünkü bu açıdan epey geride başlıyor maalesef.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    mps yerine koyacağım fonda opi ve acc arasında kararsız kaldım.
    Selamlar actus portföy İstanbul portföy catısı altında birleşiyor sanırım.

7.  Alıntı Originally Posted by demir35 Yazıyı Oku
    Selamlar actus portföy İstanbul portföy catısı altında birleşiyor sanırım.
    Evet birleştiler hatta, ancak portföy yöneticileri aynı kaldı gördüğüm kadarıyla.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8. 80 hisse fonun olduğu ortamda ite kaka 4.iyi hisse fonun bile bulunmakta zorlanması üzücü hakikaten. 70 tanesi endeks copy-paste gidiyor.

Sayfa 874/1002 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •