Fıstık gibi tavan olacak kağıt yakaladim A1CAPUTAL ve Info yüzünden az kar ile verdim ******** tavandan beş kademe basıyor
Fıstık gibi tavan olacak kağıt yakaladim A1CAPUTAL ve Info yüzünden az kar ile verdim ******** tavandan beş kademe basıyor
%8 alacağım var bu kanı bozuk a1caputal den
Bu TOBO ve OBO içün çok kavga ettim. En son stonhand vardı onunla tartışmıştık.Her yerde tobo-obo olmaz. Ciddi formasyonlar bunlar. Uzun vadeli trend dönüş formasyonları. Obo için eğilimin zirve, tobo için ise dip fiyatları civarları olması gerekir. Oluşumu haftalar, aylar alan formasyonlar. Kısa periyotlardakiler benzeşler. Ki burada fiyat dip seviyede değil zaten. Birçok obo tobo benzeri bar hareketi bulunur bakılınca zaten. Mühim olan trend bitişlerinde olması ve doğal olarak trendin tepe ve dip fiyatlamalarında oluşması.
endeks gelmiş 82 den 102 ye, ha bugün düşecek ha yarın düşecek. bak düştü gördünüz mü diye diye nereye geldik.... Sizi dinleyenler battı gitti. Buradan 99500 e düşse nolcek.... komiksiniz....
Tokat yedikçe, daha da istiyorsunuz...![]()
![]()
![]()
Herkez o tobo yu görse zaten herkez para kazanır , borsa kitaplarda okuduklarınıza göre çalışmıyor , okuduğunuz kitaplarda argoritmik veya tek elden dönen bıst yazıyormu , bu yüzden oyun içinde , oyun içinde formasyon , oyun içinde yukarı aşağı hareket mevcut.O gun o goy goy yaptığınız tobo nun devamında , bir formasyon daha çizildi şimdi onu işliyor.
Sonuç olarak herkez çizgi çizer artık programların içinde önemli olan grafı yakalamak.
kolay gelsin.
[/url]
100.100 -99.500 destek bölgeleri bu formasyonda 103.500-104.000 ler
Yer İmleri