Herkese selam.
Kendime google spreadsheet'e fon, altın vb. fiyatları toplayıp bir sayfa oluşturdum. Fonlar için şu formülden veri çekiyorum ama
=QUERY(SPLIT(QUERY(IMPORTHTML("https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=MAC"; "list"; 4); "SELECT * LIMIT 1 OFFSET 0");"(TL)");"SELECT Col2")
ama gün içinde bir kaç kez could not fetch url diye hata veriyor ve kodu tamamen silip yeniden yapıştırmadan güncel veri gelmiyor. Bir çözümü olan var mıdır?
Bir de gram altın, gram gümüş ve gram platin fiyatını çeken ve elinde olan varsa paylaşabilir mi ? gram gümüşü ve platini bir türlü oluşturamadım.
Teşekkür ederim.
Merhaba;
Her sabah 10 gibi tefas'tan günlük verileri kendi excel'ime çekiyorum. Oradan kontrol ettiğimde TFF 3/4/5/6 Kasım'da sabah düşük değer açıklamış, ben de o değerleri çekmişim. Bu dört günün tamamında da değerini yükseltmiş, Tefas'daki günlük kapanış güncellenmiş.
Yani anladığım itiraz olmasa da düzelecekti ama aynı gün için iki farklı veri girilmesi enteresan.
iyi yapmışsınız bölmekle.
geçen hafta katılım fonu mps vardı sadece satmıştım.
2 gün önce tekrar aldım çünkü bayağı düşmüştü.
bir iki hafta içinde portföy değiştirmediklerini düşündüğüm için tekrar aldım.
sonuçta hisseler ucuzlayınca bir şekilde o portföyde de ileride artış bekliyorum mantık olarak.
nitekim son 2 gün fena getirmedi.
ben sıfırdan fon alacaksam buna bakıyorum genelde.
keza TTE için de aynı yöntemi uyguladım. zaten bu fonda içerik bariz.
fiyat düşünce al yükselince sat![]()
Dolar yine mesaide.
8.55 %+1.5
Saygılar.
Yer İmleri